1. 1.
    +23
    ahmet abiye oy verme konusunda hala aklında soru işareti olanlar var sözlüğün yarısı bu adam mı milletvekili olacak diyor. evet beyler belki türkçesi iyi değil, belki zengin değil, belki koca göbeği önde gözlerini kısarak kibirli bakışlar atamıyor ama olay bu zaten. Biz ne milletvekilleri gördük katil, kaçakcı, hırsız vs. Bu adam bizim halkımızdan biri belki milletvekillerinin dışarıda görünce konuşmaya dahi imtina ettikleri bu insanın kendileriyle aynı şartlarda kürsüde milletvekili yemini okuması bile parlamenterlere verilebilecek en kesinkin cevap ve okkalı bir eylem olacaktır.

    Bu işe sadece internet yasakları kalkacak açısından bakmamak lazım; parlamenterlerin suratındaki şaşkınlık ifadesini görebilmek için ahmet abi oy vermeye değer birisidir. Bu adam yok sayılanların neleri başarabileceğini gösterecek kişidir.

    şuanda kimsenin beklentisini karşılayacak düzgün bi parti yok. En azından biliyorsunuz ki ahmet abinin dükkanına gidince çay söyleyecek, sigara ikram edicek, bi derdin var mı diye soracak, varsa çözüm arayacak. hangi milletvekiliyle ya da hangi milletvekili adayı ile bu kadar yakın ilişkiler kurulabilir ki ?

    Bir düşünün 550 millet vekili içerisinde kaçı sizce maaşını hakederek alıyor, o ağdalı sözlerle bahsettikleri vatana hizmet aşkıyla millet vekili olmaya baş koyduk sözü sizi kesiyor mu? ahmet abi güvenilecek nadir insanlardan biri. Başarılı olamasak bile takdir edilesi bir sembolik eylem olarak geçecek bu yaptığımız.

    (seviyeyi çok yükselttik am züt meme)

    edit: diğer başlık (bkz: liseliler uzak dursun seviyeyi yükselticez 2)
    ···
   tümünü göster