1. 1.
    +4 -3
    şimdi beyler nerden estide böyle bir eleştiri yapasım geldi.

    hani bi kız varya justin bieberi savunan vidyo hazırlamıs 8 dklık. tamam kız salakça bişey yapmış ona tamamda ben o vidyonun yorumlarını okudum cidden yorum yapanlardan daha cok tiksindim.

    şimdi bu kız ergen daha. biraz fazla gaza gelmiş sacmalamış. ama alttak yorumları okuyunca kanım dondu beyler. kızın tipine (imajına degil bak ona küfredilir gene), dinledigi adam yüzünden kişiligine agır küfürler edilmiş. işin ilginci bu kız daha 14 yaşında lan. 14 yaşında bi insana o kadar agır küfüredip bide üstüne buna gülebiliyosan komik oldu diye sen o kızdan daha acınacak durumdasın kusura bakma ama. o kızın gelecekte geçirecegi travmaları özgüveninin nasıl kırılacagını düşünemiyosan insan bile degilsin sen muallak.

    şimdi bu işin inciyle olan kısmı ne mına koydugum derseniz? yorumları okudugumda herkesin agzında bi inci jargonu ve işin kötüsü bu adamların incide de oluşu. bir kaç ay önce bi arkadaşım kısa film çekip buraya koymuştu. filmde oynayan başka bi arkadaşın tipine baya sövmüştü burdaki muallakler. hani mizah falan yok. düz küfür yani. bu site ilk acıldıgında üyelik şartlarını hatırlıyorum. "gereksiz küfür etmeyin mizah yapın" gibi bişey yazıyodu. dötüncü olduguma bakmayın ilk acıldıgı zamandan beri inciyi takip ediyodum ama üye olmamıştım. herneyse işin mizah kısmını yapan cok güzel adamlar var burda ama burda sadece "dıbına koyim" lafına gülebilcek adamda var. işte ben onların dıbına koyim. bu adamlar dışarıyada kötü örnek oluyor dışardaki insan inciyi küfredilen bi yer olarak algılıyor.

    neyse özet geç konseptini gibip attım ama bu düz küfür eden muallaklerin şaka maka burda belirli bi seviyede çevre yaptıgını görmekte üzücü. sonra bu adamlar burdan gaza gelip "cevahir olayı" gibi olaylara imza atıyor. bu adamlara prim vermeyin beyler. hatta mod olsam üyeliklerinide iptal ederim. bakın bi insan komik olmayabilir eyvallah. ben burda her üye komik olmalı mizah yapmalıda demiyorum yanlış anlaşılmasın. ama burda düz küfür edip ferre paylaşıp sonra inci giber!!!11bir diye inciyi içselleştiren adamlar kadar bu siteye zarar veren yok.

    içimi dökeyim dedim panpalar. haydi hayırlı işler.

    edit: bu entryi eksileyen binler. noldu lan zorunuza mı gitti? koduklarım.
    ···
   tümünü göster