1. 51.
    +2
    bak tosunum. ciddi yazıyorum, okumazsan giberim.
    ilk intiba olarak her insan gibi kızlar da görünüşe bakarlar. bakımlı ve temiz olmayı, bir yaşam biçimi haline getireceksin. açık olmayan bir parfüm kullanacaksın. parfümü çok sıkmayacaksın. dişlerini her zaman fırçalayacaksın. jöle kullanmayacaksın mümkünse. incin görünüşün bile, bakımlı olacak. tırnakların her zaman temiz, ayakkabıların mutlaka boyalı olacak.
    kullandığın hiç bir eşyayı(iphone gibi şeyler), hava atmak için kullanmayacaksın...

    eğer bu ve benzeri şeylere dikkat edersen, en kötü ihtimalle itici olmazsın.

    gelelim karakter yapısına. yaşını bilmiyorum. eğer ergensen, bu dediklerimi yaşam biçimi haline getirme şansın var. eğer zaten yaşın büyükse, senden bi gibim olmaz bu saatten sonra. peki neler yapacaksın?

    öncelikle adam olacaksın. verdiğin sözleri tutacaksın. yalan söylemeyeceksin. maddi imkanların ölçüsünde, kendini kullandırtmamak şartıyla bonkör olacaksın. üçün beşin hesabını yapmayacaksın. kendi esprilerine gülmeyeceksin. olaylara aşırı tepki vermek yerine, sağlıklı yorumlar yapacaksın. yanındaki kadını, ne olursa olsun, kim olursa olsun koruyup kolllayacaksın. erkek arkadaşını satmayacaksın. arkadaşlarının kız arkadaşlarına sarkmayacaksın. elinde kitap veya gazete taşımayacaksın ama ikisini de okuyacaksın. toplulukta sırf ilgi çekmek amacıyla, soytarılık yapmayacaksın(o an ilgi çekebilirsin ama sonra senin aleyhine olur). ama durumla ilgili güzel bir espri varsa yapacaksın. gerekirse kendinle dalga geçmeyi bileceksin(bu sayede başkalarının seninle dalga geçmesini önlersin). bir spor dalıyla amatör olarak ilgileneceksin. müzik kulağın varsa bir enstrüman çalmayı öğreneceksin(enstrüman çalmayı biliyorsan her taka aleti zütürmeyeceksin. çok ısrar ederlerse çalacaksın.). içkiyi adabıyla içeceksin. sarhoş olmamaya çalışacaksın. şarhoşken, kızlar ilk anda seni sevimli bulabilir, hatta verebilir de ama uzun vadede acınılası bulurlar. kıza, onu istediğini söylemek yerine hissettireceksin. çok kıskansan bile belli etmemeye çalışacaksın. belli etsen bile, bunu dozunda yapacaksın. kıskançlık yüzünden kavga çıkarmayacaksın. hiç bir randevuna geç kalmayacak, çok erken de gitmeyeceksin. 10 dakika önce gitmen yeterli. genel kültürünü geliştirecek, ama bunu ukalalık yaparak kullanmayacaksın. dedikodu yapmayacaksın. kişinin yüzüne söyleyemeyeceğin hiç bir şeyi arkasından konuşmayacaksın. beden dilini etkili kullanacaksın ama sahte karizma yapmayacaksın. gerekirse ağlayacaksın ama bunu kız gibi yapmayacaksın. gözünden yaş gelmesi yeterli. bunu da pek belli etmemeye çalışacaksın. asla ama asla yalvarmayacaksın. beklenmedik anlarda küçük sürprizler yapacaksın(burdaki kasıt, arkadan yaklaşıp ceee demek değil. mesela, ilgisiz bir anda çiçek alabilirsin). yemek yapmayı bileceksin ama mecbur kalmadıkça yapmayacaksın. özellikle kusursuz bir şekilde salata yapmayı bileceksin. kızı elde edemediysen ya da ayrıldıysan, arkasından tek kelime bile olumsuz bir şey söylemeyeceksin. olumlu şeyler söylemene de gerek yok. yalakalık iyi bir şey değildir. ilk öpüşmeden sonra gibmeye kalkışmayacaksın. ama çok da geç kalmayacaksın. sevişirken, kız istemiyorsa, taşşakların patlayacak olsa bile ısrar etmeyeceksin. karakter yapmana da gerek yok. normal bir şeymiş gibi davranacaksın. kızı, arkadan vermesi ya da oral yapması konusunda zorlamayacaksın... vs.

    eğer bunları yaparsan, uzun vadede elde edemeyeceğin kız yoktur diyebilirim. sadece kızları elde etmekle kalmayacak, adam olacaksın. erkek arkadaşların ve hatta toplum içinde de saygı duyulan bir insan olacaksın..
    hadi kolay gelsin.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster