1. 1.
    +2
    bunu bizim modlar yazmadı di mi lan

    zütümle güldüm hiç kusura bakmayın

    Adama laf etmiyom sizden önce kim olduğunu bile bilmezdim

    bilmeyenler için edit:

    --spoiler--
    SAYIN x y’DAN ÖZÜR DiLiYORUZ
    inci Sözlük platformu altında, Sayın x y hakkında, maalesef bazı üyelerimiz tarafından hukuk ve insaf ölçüleriyle bağdaşmayacak derecede gerçek dışı sözler sarf edilmiş, çirkin yazılar yazılmıştır.

    Bu hukuk dışı yazıların tamamı inci Sözlük sitesinden silinmiş, bunları yazanların tespit edilebilecekleri bilgiler de adli mercilere intikal ettirilmiştir. Bundan sonra da böyle yazılar yazanlar için aynı işlem hemen gerçekleştirilecektir.

    inci Sözlük sitesinde Sayın x y’ın kişisel haklarını hedef alan bu yazıların yayınlanmış olmasından dolayı Sayın x y’dan tekrar tekrar özür diliyoruz.

    Kendisi din karşıtı ideolojilerin dünya çapında bilimsel anlamda ortadan kalkmasını sağlamış, islam’ın doğruluğunu en etkili yollarla anlatarak dünya çapında büyük beğeni kazanmış dünyaca ünlü bir yazardır. Türk islam Birliği’nin oluşmasında, dünyaya sevgi ve barışın hakim olmasında en etkin ve başarılı mücadeleyi de yine Sayın x y vermektedir.

    Özür yayınlama vesilesiyle de olsa, Sayın x y’ı tüm bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, kendisine çok teşekkür ediyoruz.

    Ayrıca bu özür ve teşekkür metninden dolayı, A9 Televizyon kanalında özrümüzü kabul ettiğini belirterek hakkımızda iyi temennilerde bulunan Sayın x y’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.

    En derin hürmet ve saygılarımızla…
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster