1. 1.
    +11 -3
    bu adama küfür edenler huur çocuğudur. yabancı bi züppeye sövdü diye herkes adama haksızlık ediyor.

    malum konserde ettiğim sözler normal koşullarda bolca alkol almış bir gerizekalının beceriksizliği olarak nitelendirilebilirdi. fakat normal koşullar hiçbir zaman sağlanmadığı ve sağlanamayacağı için bu neticeye ulaşmamız pek doğru olmaz.ama... videoya bakınca "bu ne lan!" diyorum evet, yine de bu yaşananı değerlendirmek, bunca yorum yapıp sülalemi ipe dizmiş olan sözüm ona "kutsal bilgi kaynağı" internet sitelerinin üzerine vazife değil. bunlar ahlak polisi mi?kimbilir. herşey olabilirler.ama genel olarak 90 ların ortasından bugüne kadar kendini insanlığı insanlıktan çıkarma yolunda geliştiren magazin kültürünün bir parçası oldukları kesin. bunları göz önünde bulundurarak yaptığım davranışın,bu kadarına katlanmakta güçlük çeken bir insanın çırpınışları olarak değerlendiriyorum. dünyaya,doğduğunda, çok eskiden belirlenmiş bir yaşam şeklini zorunlu kılan bir sistemin çocukları olduğumuzu sürekli unutuyor bu arkadaşlar.bu yüzdendir ki,kendilerinin de kinayeli bir şekilde söylediği "100 kişinin geldiği bir konserde çalan grubun solisti" ni kendilerine hedef belirlemişler hatta seferber olmuşlar, içleri içlerine sığmamış, yeni bir argo lügat çıkarabilecek veriye de ulaşmışlar. küfür konusunda ben onların yanında bayağı bir demode kalıyorum. bunu yeni yapmıyorlar,ilk albümden bu yana maddi manevi linç girişimi zaten mevcut. konserde anlatmaya çalışıp anlatamadığım,bir sürü kelime ve bilgi hatası yaptığım konuya gelince. saçmalık.çünkü dünya da,kendim dahil, uyarılmaya ya da yardım etmeye değecek bir tane insan yoktur.bu sonuca ulaşmam da bana yardım eden(kutsal bilgi kaynağı internet siteleri başta olmak üzere) herkese teşekkür ederim. bundan sonra konuşmayacak ve belli güncel konular dışında sorulacak sorulara cevap vermeyeceğim. yolladığınız demoları dinlemeyecek ve sözleri okumayacağım, eleştirilerinizi değerlendirmeyeceğim,o yüzden birşeyler yollayıp cevap beklemeyiniz. hoşçakalın."

    reyizimizdir saygı duyun amk. kim var lan başka? kim var? duman mı dinleyeceksiniz? manga mı dinleyeceksiniz? 84 falan dinleyin siz.

    bu adamda incici ruhu var. piyasayı sömürenlerden bahsediyor, rock işareti yapıp paranın dıbına koyanlardan bahsediyor. bir tane yabancı dingil için deniz yılmaz ın harcanmaması lazım. çıkaar istediği kadar küfür eder, istediğinede geçirir. size ne amk? başta ekşi sözlük olmak üzere, deniz reyiz in küfür ettiği herifi kaç kişi dinlemiş amk? ekşicinin biri kuyuya taş atmış diğer özentilerde, yabancı rak dinliyorum havalarına girip denzi reyizimize hakaret ediyorlar.

    eminim ki başta ekşliciler olmak üzere, forumlarda şurda burda deniz yılmaz a sallayan adamlar, deniz in küfür ettiği şarkıcının(rakçı ooovvvv) adını yazabilmek için google dan yardım almışlardır amk.

    ayrıca, deniz yılmaz a küfür edip,bu adam kim abi yeaa diyen, yıllardır istediği yere gelememiş diyen huur çocukları, deniz yılmazı gördükleri yerde açıp zütlerine imza attırabilecek adamlaardır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster