1. 1.
    +146 -15
    evet binler aranızda grup olayına hiç girmemiş girmek isteyen veya delikanlıya ters diyip ama ortam olunca gibe gibe bu olayı yaşayacak binler için en çok yapılan hataları 3 püf nokta halinde açıklıyorum
    dediklerimi iyi anlayıp uygularsanız acemice salakça birşey olmaz ilk deneyiminizde:
    vira bismillah başlıyorum:

    1. kızı birisi giberken birisi ağzına verince, giben kişi sarsmadan yavaş yavaş girip çıkmalı. eğer kendini kaybedip hunharca giberse ağzına veren erkek asla kızın ağzını tutturamaz. ağzına versede yannan kızın ya ağzından çıkar yada boğazına kaçar.

    2. biriniz zütten biriniz amdan girmeye çalışmayın. kızın am suyu ve sizin sperm suyunuz girip çıkarken züt deliğine kaçıyor ve zütten giben malda girip çıktıkça çok sayıda taklu su dışarı çıkıp ciksten soğutan bir koku meydana geliyor.

    3. Kızı biriniz giberken göğüslerini zütünü fln okşamayın, kız zaten tamamen içindeki yarrağa odaklanmıştır hissetmez, kızlar hem amında yannan hem ağzına yannan varken çok zevk alırlar.
    Biri giberken biri Ağzına versin, ağzına veren kişide mutlaka siz olun. gibilirken hiç yapmadıgı kadar sağlam bir muamele çekecek uçacaksınız.

    Özet: 3. maddenin uygulanması için 1. maddeyi diğer mala söyleyin.
    ···
   tümünü göster