1. 26.
    +8
    şimdi...

    lafa nereden başlasam.

    teknik konuları öncelikle bir kenara ayırıp, sormak istediğim bir kaç soru var. cevaplayınca çıkacağımız yollar var çünkü.

    birincisi,

    kadın için yazar tehdit etmek dedin.

    şimdi şunun adını koyalım, bu site ciddiye alınmasını çok da tasvip etmediğimiz, ama güzel vakit geçirmenizi sağlayacak bir yer olarak düşünüldü. amaç bu idi. fakat olmadığını görmekteyim.

    bana bunu yapanlar bildirilirse daha elle tutulur, somut adımlar atılır. kim olduğunun önemi yok, ve emin olun kim olduğunun gerçekten önemi yok.

    ellerine sağlık, amacını anladım, yazdığın şeylerden öte, x ya basıp bugun kafayı dınleyecegıne, kalıp ıkı tavsıyede bulunup yarın gulumseyebılme ıhtımalı sende var olduğu ıcın karaladın bunları, başımın üstünde yerin var.

    eğlenme amacıyla burada olduğumuz için, karmaydı, puanlamaydı, şuydu buydu çok önemsediğimiz şeyler değil, popüler olmak gibi bir amacınız olmasın, ben elimde olsa ben tuşunu bile kaldırtırım, ne gibime yarıyor ki? *

    unutun onları, yok burda karma fln. arkadaşınızın yazlık evindesiniz, hepinizin birbirinizden ayrı güzellikleri ve mallıkları var, öyle rahat olun istiyoruz, ben bunu yaptığımı düşünüyorum, o yüzden eğleniyorum, fakat eskisi kadar ağrımıyor yüzüm gülmekten, onunda farkındayım..

    beni en çok rahatsız eden şey, insanlar birbirileriyle, hırs yaparak uğraşmaları. neyin katının peşinde olduklarını bilmiyorum bile, kanıtlasan ne olacak, inbox unuzda çok güzel konuştun, çok etkileyicisin, bu gece birlikte olalım mı diye mesaj mı gelecek nedir yani?

    sıyrılın egonuzdan,
    düşmeyin şu hırs takunun peşine,

    seni giberim diyen adama, zevk veremezsen ben seni gibeyim diyebilin.
    ananı gibeyim diyen adama benim annem sana vermez lan diye cevaplar verebilin, takılmayın bu kadar.

    canını sevdiklerim, tatlı kardeşlerim, abilerim ablalarım, yemeyin şu taku, sidik yarıştırmayın ya cidden yeter.

    karı kız peşine düşüp birbirinizi kırmak mı? siz insan değilsiniz lan, kapatın gidin.

    saygılarımla bunu okuyan herkesi selamlarım.

    hamdi sopayı getir delisi
    ···
   tümünü göster