1. 51.
    +1 -1
    ezik detected (bkz: kontesi kim gibti muallakler)

    Silah muhabbetinden cakmadigin gibi utanmadan birde sacma sapan savunmalar yapmissin.Bi kere resimdeki model bildigin 35 liralik kuru gibi hani hic desert eagle gormesem belki inanirim. Ayrica desert eagle dedigin silah tasimasi bir o kadar dert atis hassasiyeti bir o kadar berbar turkiye sartlarinda muhimmati bir o kadar pahali kisacasi bi taka yaramayan sadece gosteris icin kullanilan bir tabancadir. Dunyada genel kullanim esaslarina aykiri bir tabancadir bu yuzden hobi yada koleksiyon tabancasi olarak adlandirilir.

    Dahasi senin gibi mallar bu kulturun lazlardan soruldugunu zannedip birde tastiklemek icin klagib cumle olan ; bu muhabbeti orda yapma sicarsin gibi bos beles yorum yapmaktan kacinmazlar. Sana sadece sunu diyim senin laz dedigin silah meraklisi insanlarin bir cogu gotunden bir haberdir. Kisaca bahsedecek olursak lazlar icin silah sesi atis istikrarindan istinad boslugundan sarjor kapasitesinden bos ve dolu agirligindan moduler olusundan daha onemlidir. Hatta ne kadar cok alev cikartirsa o kadar kalitelidir lazlar icin. Haaa en onemlisi yaylanin tepesinden havaya dogru atis yapildiginda cikan sesin uzaktaki kisilerce duyulmasi ise silahin en olmazsa olmazidir lazlar icin bunuda not al (bkz: kontesi kim gibti muallakler)

    Gene ayni cahiller walther p38 e alman ciplagi, barabelli barabellum vb. sacma sapan isimler takip aslinda tabancanin gercek isminin p38 oldugunu barabelli diye bir model olmadigini bu tabanca icin ozel olarak uretilmis merminin isminin parabellum oldugunu, magnumun bir tabanca markasi olmayip; barut hakki fazla olan, cekirdek olarak agir ve teysirli tip mermilere verilen genel ad oldugunu, belcika 14 diye bir tabanca var edip balikli sinekli modellerinin makul oldugunu bu bahsi gecen tabancanin gercek isminin browning hp oldugunu anlatmaya kalksanda seni kaale almazlar cunku dedigin gibi onlar lazdir silahlarla yasamalarina ragmen kullandigi silahlardan bir haberlerdir ve cogu o kadar pacozdurki 25 metrede yivli tufekle bile adam gibi bir grup cikaramaz.

    (bkz: kontesi kim gibti muallakler) seni giblemeyecektim ama baktim mudehale edilmesi gerekiyor bi itin gotune sokup cikartmakta yarar var dedim. Tamam sakinim.
    ···
   tümünü göster