1. 101.
    +14
    lisedeydik kavgaya gittik.
    bizim elemanla husumeti olan bebe konuşuyordu neyse restleşip ayrıldılar. bizim ki sırtını döndü 5-6 metre arkasında 6 kişiydik karşı grup +10 kişi. neyse diğer bebe sessizce silahını çıkarıyor ilk ben gördüm. sırtı dönük bizimkinin haberi yok. 6 adam o an taaruza geçtik. hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz kurusıkıdır dedik . malum izbandut gibiyiz hepimiz en önde de ben. bin 2 el sıktı gerçek silahmış dıbına koyuyum. o nasıl bir sestir. ilk kez duyuyorum. binalar arasında yankıda yapınca kalbim gözümde, kulağımda, yumruğumda, zütümde atmaya başladı. karşı grubun silahtan haberi yokmuş hemen kaçıştılar.
    bebenin tuttum elinden aldım silahını yere indirdim bayağı da bir dövdüm. o korkuyla panikle nasıl vurdum neresine vurdum hatırlamıyorum hatta sinirden ağlayarak dövdüm çocuğu, böyle elim ayağım dizim titriyo kırmızıyı geçtim mosmor olmuşum . bizimkiler aldı beni bir ben dövdüm bebeyi diğerleri karışmadı. polisler geldi falan.
    kurşunlar kimseye isabet etmemiş çok şükür. bebeninde çenesi kaydırmışım ameliyat falan olmuş. çok korkmuştum beyler hala rüyalarımda dejavu olur bu hadise.

    edit: okuyun lan elim ayağım titredi yazarken
    ···
   tümünü göster