1. 1.
    +3 -10
    bakınız beyler şimdi çok ciddi bir konu hakkında konuşacağım. iyi dinleyin.
    şimdi tanrı var diyorsunuz ya gelin sizinle bir istatistik yapalım. dünyaya gelmiş geçmiş milyon tane din var. bunlardan birini doğru kabul edeceğiz. ve 100 dine indireceğiz. 100 din var ve bu 100 dinden sadece 1 tanesi gerçek din. buradaki 70milyon türk halkının doğru dini seçme olasılığı %1, yanlış dinde olma olasılığı %99. dolayısıyla cennet %1 cehennem %99 e oğlum madem %99 cehennemdesin, ne diye kendi hayatını tak ediyon? zaten yanıcan allahsız. bari yanmadan zevkü sefa yapalım değil mi?

    onu geçtim, adaletli adil bir din diyorsunuz. afrikada açlıktan ölen çocuğun durumu niye öyle? mutlu mu o açlıktan? yoksa yukarıdaki öyle mi adaletli? hem kendi dininden olmayanları yakıcam diyor, hemde dünyanın ücra bir köşesinde daha islamı tanımamış olanları kafadan cehenneme bilet veriyor? olm ne tak tanrınız var ya?

    1 tane din var diyenlere;

    beyler 1 tane din size göre var. hindistandaki budistlere göre de asıl din ve tek din kendilerinin ki. çünkü onlar öyle bir kültürde yetişmişler. eğer sen ingilterede doğsaydın müslüman yerine hristiyan olacaktın. ve sen doğduğunda tanrı biletini eline verecekti. cehenneme beyler diyecekti. neden böyle peki? niye o çocuk ana islam diyip doğmuyo? olm malsınız siz ya

    özet mi: allah yok binler
    ···
   tümünü göster