1. 126.
    +6
    bak sevgili ilgi budalası huur.

    en başta 1 metre boy diyerek lafa başladın. insanların elinde olmayan, büyük ölçüde gene bağlı bir olayı insanların utanması gereken bir şey olarak gösterip aşağılamaya kalkıştın. önce kendi boyuna bak amk. 1.60dan kısa boyunla sen kimsin türk erkeğine kısa diyorsun lan ? cücük boyunla 190 lık adam istiyorsun ? ki türk erkeği ortalama 175dir. dünya ortalaması da bu civarda. yani kıymetini bil. senin boyuna 175 bile fazla. 165 erkek senin işini görür. herneyse geçelim diğerlerine.

    rus kızları varsa rus erkekleri de varmış. lan rusyadan bir sürü taş kız buraya gibişmeye geliyor kevaşe. türk erkeklerini yakışıklı buldukları için. ama dünyanın hiç bir yerinden sizin kokuşmuş dıbınızı gibmeye gelmiyorlar. senin beğenmediğin türk erkeğine kurban olman lazım kevaşe. kanıt mı istiyorsun al sana (bkz: antalyada ruslar ve krolar capsli beyler gelin)

    senin o apaçi dediklerine senden 100 kat güzel 1.75 boyunda sarışın mavi gözlü taş çatır çatır gibişen en az 2 yabancı dil bilen bilgili üniversite mezunu kızlar veriyor. sen verme. gerek yok. ki istiyen de yok. bu değeri yokluk yüzünden görüyorsunuz. gerçe suç bizde sizi çok şımartıyoruz amk. gerçe şahsi bir projem var sizin zütünüzü kaldırdığımız gibi indiricez de.

    (bkz: amlıları gibertme projesi)

    bütün darbe yemişler toplanıyormuş. burdakilerin çoğu üniversiteli ve en aızndan 2-3 ayda bir kız giben tipler. kızların dıbına darbe vuran tipler. yannanı yedikten sonra " üühühühhüü " diye zırlayan, bakirelik gidince " ne zaman evleniyoruz " diyen, bakire çıkmayınca üstünden 100 erkek geçmesine rağmen sen benim ikinci erkeğimsin diyen veya utanmadna " tecavüze uğradım " diyebilecek kadar alçalan hatta son günlerin modası " sarhoşken bayıldım o zaman gibmişler " diyebilecek kadar yüzsüz olan kim ? sözlükte tartışmakla olmaz çık gerçek hayatta zütün yiyorsa çatır çatır gibiştim sanane de. avrupada bağnaz katoliklerden gibişme hakkını kadınlar kendi hakkını araya araya aldı. sizde o kadar beyin yoksa erkeklere tak atma. hak verilmez alınır.

    işin son kısmında haklısın. şarkı söyleyen rahatsız eden laf atan huur çocuklarının anasını gibeyim.
    ···
   tümünü göster