1. 1.
    +12 -1
    her dönem oldu bunlardan
    namuslu ev kızıyla başladı
    suzan, miranda dönemi yaşandı
    sonra hatcee türedi, çeşitli nicklerel silinip geri geldi, şu an sexreter olarak da biliniyo
    bu aralar ay perisi mi ne geceleri trollüyo, gündüz de erzigirk başladı...
    neden dikkat çekmek peki? ve neden trollük?

    çünkü bunların geneline baktığımızda ve capslerini gördüğümüzde anlıyoruz ki tipleri çok da düzgün değil...
    sokakta görseniz belki farkına varmayacağınız düzlükte kızlar, hatta daha bile çirkin, orda göremedikleri ilgiyi burada hesaplarının arkasına sığınarak görmeye çalışıyorlar.

    akıllarını kullanarak kaliteli espri üretmeye çalışsalar en azından belli bir duruşları ve çizgileri olacak. sözlükte hiç mi böyle kız yok? binelrce var, ve yarısının da nickini bilmiyorsunuz. bunlar karakterli, düzgün ve çizgisini koruyan yazarlar. ufak beyinleriyle provokasyon yapmayan insanlar. burda dikket çekmeye çalışan kişinin çok büyük ego problemi vardır. gerçek hayatta hep kaybederler

    peki neden çığırtkanlık? neden provoke?

    çünkü prim yapmanın en hızlı yolu... yavaş yavaş oluşan bir popülerlik aslında daha kalıcıdır. Bu tarz hızlı çıkışların hızlı inişleri olur genelde. Çok parlayan yıldız çabuk söner; (bkz: britney spears).
    Burdaki abaza erkek grubu için de en önemli şey karşıdnakinin nefes alması. nefes aldığı sürece tipinin hiç önemi yok. bir ihtimal burda trollük yapıyosa dışarıda kesin orospduru teorisinden yola çıkarlar, ama bilmezler ki bu tarz kızların özgüveni yoktur. tipleirne ve kendilerine güvenseler zaten bruda böyle dikkat çekmezler.

    özet: bıçaaaaaakkkkkkkkkkk
    ···
   tümünü göster