1. 201.
    +8
    @146 ulan amın feryadı ne piercingi ne miller ı ne kalemi ne diyon yarram? malmısın amk sabah sabah piyango musun lan? kaç kere geldin sen izmire de kendinde bunları konuşabilecek bilgiyi görüyosun? ben doğma büyüme izmirliyim. 25 yıldır bornovada oturuyorum. her gün gerek karşıyaka gerek yalı yeri gelir buca geziyorum. ama senin tarif ettiğin gibi bi tane adam görmedim lan ben.

    hayatımda 2 kere ankaraya 2 kere istanbula gittim. ankaraya gittim ankara üniversitesinin orda çimlerde bira içelim dediler. bakkala girdik bakkal bira satmıyor polis kızar diyor. neyse aldık oturduk polis geldi destur bismillah izmirlimisiniz diye sordu. evet diyince bişey yapmadı.

    ankaraya 2. gidişimizde toplu dayak yedik sarhoşlardan. arkadaşımızın sevgilisinin mini eteğine alttan girip bakmaya çalıştılar. arkadaş iktirince bini kavga çıktı. 4 erkektik. 20 kişi geldiler.

    istanbula 2 kere gittim. şehrinizi gibeyim. hiç bu kadar boğulduğumu hatırlamıyorum. resmen insan pisliği. istiklale bi daha gidenin zütünü gibsinler o kadar diyorum.

    biz burada mutluyuz güzel kardeşim. hazmedemiyorsan konuşma, bilmiyorsan öğren, anlamak istiyorsan buyur gel misafir edeyim istediğin kadar süre kal burda ama kulaktan dolma saçma bilgilerle kışkırtmalara gelme!

    bi kere en baştan salaksın izmirli miller değil efes içer öküz!
    ···
   tümünü göster