1. 101.
    0
    şakirtler okusun lan fetoşçulukla bi yere varılmaz şakitlerrr..

    Bugün, inancının islam olduğunu söyleyebilen birisi Atatürk'ü sevmediğini de söylüyorsa, müslüman olmasını; Atatürk'ün başlattığı ve sonuçlandırdığı Kurtuluş Savaşı ve yine onun kurduğu laik Cumhuriyet sayesinde olduğunu idrak edemeyecek kadar beyni sulanmış bir zavallıdır. Anadolu, Osmanlı padişahının kendilerine peşkeş çektiği işgal devletlerinin eline geçmiş olsaydı, bu topraklar üzerinde bugün bir tane bile müslüman olmayacaktı. Biz de, bugün bu konuyu başlatan zavallıyla bir müslüman olarak değil, bir hristiyan olarak tartışıyor olacaktık ve oğul isa'nın muhteşem mucizelerini dinliyor olacaktık.

    Atatürk, seni aklınla ve vicdanınla başbaşa bırakarak, bir din seçersen (ki sen müslümansın) o dini tanrınla kendi aranda, başkalarına zarar vermeden özgürce yaşayabilesin diye laik bir Cumhuriyet kurdu ve bugün tapındığın dini aslında sana armağan etti. Senin milli duyguların, ulusal donanımın yok, ötesine bu nedenle hiç değinmeyeceğim. Yani bugün "müslümanım" diyorsan, bu Muhammet sayesinde değil, Atatürk sayesinde. Bunu kavrayamayacak kadar seni Atatürk düşmanı yapan beyin yıkayıcıların, Atatürk'ü neden sevmez biliyor musun? Atatürk, dinden geçinen asalak şerefsizler, senin inancını kullanarak seni sömürmesin, kanını, paranı emmesin diye laik düzeni getirdiği için. Ekmeklerine mani olduğu için. Seni de ona bu yüzden düşman ederler.

    Atatürk maalesef erken öldü ve bu ulus dinci asalak şerefsizlerin eline kaldı. işte senin gibileri de Atatürk'ü deccal zanneden, ona küfretmeyi sevap zanneden andavallılar olarak eğittiler, yetiştirdiler. Atatürk'e küfredeceğine, dön, şeyhinin suratına bir bak ve alnının ortasına tükür. Seni köle yapan, kullanan, senden yararlanan ve geçimini sağlayan Atatürk değil, şeyh, şıh dediğin o asalak.
    ···
   tümünü göster