1. 1.
    +28
    ananızı gibeyim. ulan üni 3.sınıftayım yeminle 1 tane kızla oturup muhabbet etmişliğim yok. yalanım varsa abartıyosam brazzerstekiler iri kalın süngersi dokulu damarlı yukarı eğik kan dolu penislerini sımsıkı daracık kaslarla çeperlenmiş zütüme itelesinler lif dokusunu yırtsınlar o kadar büyük konuştum bak.

    dıbına koyum ya bırak hoşlanma muhabbetini lan not felan isteseler yer sorsalar kantinde yanlışlıkla üstüme çay felan döküp ayyy pardon ya felan deseler yok dıbına koyum yok yok yok yooooooooooooook.

    fakültede görüyom böyle bütün kızların yanında bi bin kurusu var. erkek demeye bin şahit amk. bildiğin tiki concon saç maç küpe konvers ayakkabı anasını gibtigim solucanları ya herkesin var olm sevgilisi. diyom kesin bu bin incicidir. inciye sevgilim şöyle dedi sevgilimden ayrıldım felan diye başlık açan binlerdendir felan. bin gibi tek başıma oturup bütün sevgililerin analizini yapıyom kendimi o binlerin yerine koyuyom ulan diyom bu kız benim manitam olsaydı ne güzel olurdu be ona çikolata alırdım meyve alırdım portakal soyardım saçlarını tarardım ayaklarını koklardım ahhh ulan ahh 21 yaşındayım lan allahsızlar bir kere ortaokulda bi kızla çıkmıştım hala gizli gizli o kızın face profiline felan bakıyom tipsiz bi kızdı ama ne kadar ezik kaldıysam bi onunla çıktıgım için hala onu araştırıyom düşünüyom felan adaletini gibeyim dünya işallah hepiniz geberirsiniz.

    bir de kızlarla takılırken yawşak yawşak triplere girmiyomu bu binler nasıl sinir oluyom dıbına kodumun çocuna ben niye konuşamıyomda bu bin konuşuyo diye sinirden kendimi gibiyom amk!!
    ···
   tümünü göster