1. 1.
    0
    bak kardeşim
    benim adım abdullah eski bir mücahidim. afganistanda bir çok saldırıya katıldım. 10 yaşındaki çocukların üstüne patlayıcılar sarıp kafirlerin arasına gönderdim. gomünistlerin kafalarını kesip kanlarını içtim. sonunda allahında izniyle talibanı kurduk. şimdi afganistan dünyanın en güvenli en huzurlu ve allahın hidayetini kullarına bahşettiği en güzel ülke. bunun üzerine ben de putperest düzeni yıkmak için ülkeme geri döndüm.

    birgün sakallarına bakarak bizden sandığım okan bayulgenin progrdıbını izlerken inci sözlük saldırısına rastladım. daha sonra kendi amaçlarım doğrultusunda kullanacağım gib kafalı liseliler bulmak için inci sözlüğe üye oldum ve ilk olarak senin açtığın amsalak başlıklar dikkatimi çekti ama yaptığın mallıklar açtığın gibimsonik başlıklar pgibolojimi bozdu ve bende saplantı haline geldi. anlıyo musun beni huur çocuğu.

    artık uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. geçen hafta yanlışlıkla salı günü cuma namazına gitmişim. senin yüzünden hayatım kaydı lan bin. seni bulduğum yerde gözlerini oyup beynini gibecem. ağzının tavanına salıncak kurup bademciklerini gibecem. bekle beni huur çocuğu bulacam seni.
    ···
   tümünü göster