1. 326.
    +3 -3
    5-6 yaşında falandım ben bizim evi yakmıştım, karıncaları yakacağım diye tutuşturdum evi bizimkiler kokuya uyanmış yoksa yanacaktı ev baştan sona sadece salon tutuşmuştu onu da söndürmüşler tabii ben nerdeyim diye sorarsanız aşağıya kaçmışım orada dolanıyorum ama çıkınca yukarı sağlam bir dayak yemiştim.

    kardeşimin kaşını 2-3 kez açtım heralde çok kavga ederdik biz çok eziyet çektirmişliğim var ağzına tükürdüğümü hiç söylemesem de olur bu masum kalıyor diğer yaptıklarımın yanında.

    ortaokuldaydık kız arkadaşın birisinin tokasını arkadaş almıştı ve ben ondan istedim. tokayı bir güzel gibime sürdüm sınıfta ve kıza geri verdim, kız önce bir bakış attı bana sonra da bir şe yapmadım falan dedim ikna ettim bunu saçına takmıştı tokayı ama çok gülmüştüm buna.

    lisede yaptıklarım çok fazla mesela rakete yarak çizip kız arkadaşın sırasının altına koymuşluğum var dumur olmuştu kız ama o yüz ifadesini görmek harika bir şey.bir de o kıza attırılmış şeker vermiştik bildiğin arkadaş gidip tuvalette şekerin üstüne attırmıştı biz de kıza vermiştik.

    akşam sürekli bir arkadaşla takılırdık ve sabaha karşı ben eve dönerken bizim bir karşı komşumuz vardı çok güzel bir kız vücudu asuman krause'ye benziyor.bu beni sürekli konuştururdu falan bir gün pek ilgilenmedi ben de sabah bu işe gitmeye yakın eve gitmiştim zaten o sabah kızın ayakkabısının içine boşalmıştım bildiğiniz apartmanda çekip boşalmıştım kızın ayakkabısının içine artık farketti mi bilmiyorum da bunu bir kaç defa yaptım, ilgilenmemişti benle zoruma gitmişti.

    gene bir gün kalıyoruz bizim kuzenlerle falan benim benden büyük kuzenlerim var içlerinde 2 tane bir tanesi evlenmiş diğeri de işte orda kalıyoruz bunlar gene benle ilgilenmiyorlar,ben girdim banyo yapacağım sırada bilen bilir saçlarını boyayan kızlar farklı şampuan kullanırlar onların şampuanı farklıdır.ben işte tahmin edeceğiniz üzere o şampuanın da içine boşalmıştım ve şampuandan acayip bir koku çıkmıştı tabii anladı mı anlamadı mı bilmiyorum ama anlasa bile benim şampuanın içine boşaldığımı ima etmesi imkansızdı.

    bunlar şimdilik aklıma gelenlerden bir kaçı çok fazla muallakliğim var bu tarz, çok feci kinciyim amk.
    ···
   tümünü göster