1. 326.
    -8
    dayadıklarımı anlatmayim isterseniz ortaokulda az kişiye dayamadım, damla diye bir hatun vardı daha o yaşta kocaman kıçı vardı az dayamazdım ben ona. kantin sırasında falan da leman vardı gene ona da çok yapmışlığım vardır mesela itmeyin, itmeyin! muhabbetini yapardık falan gene de dayardık birbirimize.

    aslında gene çok sevdiğimi söylediğim ama nefret ettiğim bir çocuk vardı ortaokulda onun bir şeyini ispiyonlamıştım ama hatırlamıyorum bu çocuk sürekli benle rekabet içerisindeydi ben de hocadan dayak yemesini sağlamıştım.

    gece yarısı sevmediğim kızların oturduğu evlerdeki zillere basıp kaçardım, gene bir kuzenim vardı dıbına koyim küçüktüm işte kuzenimin ablası kuzenim işte ona da az dayamadım çocuk mocuk ayağına.

    oturuyoruz arkadaşlarla sevmediğim bir çocuk gelmiş kız arkadaşıyla oturuyor ama kız okulun en güzellerinden falan çocuk da çok bin biri işte onla çıkmış ya ben de kılım her şekilde herife, bağırırdım mekanda huur ve huur çocuklarına bakın beyler yaaa gelmiş bir de utanmadan arkamıza oturmuşlar, yüzsüzlere bak bunlar da kalkarlardı mesela.

    gene bu üstte anlattığım çocuk okul maçlarında kalecilik yapardı ben de arkasına geçerdim bunun ismiyle sürekli huur çocuğu, gavat,yavşak, muallak,top aklıma ne gelirse sayardım, hiç sevmezdim bu muallakyi.

    okulda sevmediklerime omuz atar geçerdim, sesini çıkaran hiç bir zaman olmadı tırsarlardı benden ama hak edene yapardım gerçekten çok tırsarlardı ki biri bile tepki vermezdi.

    kızın birinin yüzüne defalarca kaltak dedim, yüzüne karşı yani hiç çekinmezdim bundan ve kızın babası dersimize girebilirdi okulda hocaydı yani bir kere bile ses etmedi kız ki edemezdi ne derece manyak olduğumu biliyordu ama bir de mazimiz vardı.

    arkadaşlar otururken sırasının altına sakız koyardım kaç kişinin pantolonunu telef ettiğimi bilmiyorum,bir de arkadaşın birine şaka yapayım derken suratını sıcak kahvenin içine sokmuşluğum var. ayrıca doğumgününde kaç kişinin suratına pasta yedirdiğimi bilmiyorum.

    sürekli mesela milletin kafasına silgi atıp başkasına atardım suçu onlar anlayana kadar da kaçmış olurdum.

    falan filan... aklıma gelirse yazarım daha.
    ···
   tümünü göster