1. 1.
    +6 -4
    "britanya'nın köpeğiyiz ondan prensinin düğününü canlı yayınlıyoruz." --ntv, cnntürk, trt türk, maladamnews, trt haber, habertürk

    diye gibimsonik bi laf var cumadan beri yukarda. ilk olarak Ahmet Abi'nin sözünden alıntıyla başlamak istiyorum: "Alaturka kaygılarla sürrealist reflekslerimize ket vurma opsiyonumuz olamaz" demiş Ahmet Abimiz ne de güzel demiş. Saçma sapan aşağılık kompleksiyle globalleşen dünyada alaturka kaygılarla britanya prensinin evlenmesini insanlara canlı izletmeye britanya köpekliği denmiş.
    Sonuna kadar izlemedim merak ettim baktım biraz. iyi ki de canlı yayınlamışlar. Çoğu insan bir peri masalını izledi. ilk defa halktan biri ingiliz kraliyet ailesine katıldı. Ve bunu merak eden insanlara canlı olarak izletmek de britanya köpekliği olarak algılanmamalı. (seviye biraz yükseldi sanki am züt meme am züt meme... )

    ÖZET: ispanya Kral kupasını canlı izlemek, izlettirmek ispanyol köpekliği olmuyor da Britanya düğününü izlettirmek neden köpeklik oluyor? Gece gündüz yabancı şarkılar dinle, Türk dizilerine burun kıvır, Burger King'den çıkma, pizza ye dur, Türk filmlerini izleme, Hollywood filmlerini, Britanya filmlerini ağzının suyu aka aka izle sonra gel düğünü canlı yayınlara britanya köpeği de. Bu ne yaman çelişkidir ey inci sözlük yönetimi ve tepedeki yazıya katılan panpalar???

    Özetin özeti: bu düğün meselesini çok karıştırdılar. lakin çok iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı?

    NOT: Bi dünya eksileyen olacaktır tahminimce. Ama sizden ricam eksilemeden önce niye eksilediğinizi mantıklı bi şekilde izah etmeniz...
    ···
   tümünü göster