1. 301.
    +1
    Namus ?
    Hala öğrenemediniz gitti . Namus diye birşey yoktur sevgili kardeşlerim. Eee ama önceden insanlar falan filan diye saçma sapan şeyler konuşmayın. Olay sevdiğin kızın nasıl gibildiği mi ? Peki ya sen aq çocuğu sen nasıl gibtin bi kızı ? Şahsen ben bi kızı çok güzel gibtiğimi hatırlıyorum. Ama ben bakireyim diyen kızlarlada sadece sürtüştüğümüde biliyorum. Hiç birisinden de pişman değilim. Çünkü birşeyler öğrendim. Çok kadınla yatmadım ! Ya da bir çok kadını kendime hayvanlar gibi aşık edemedim. Hiç birisini kandırıp yatağa atmayı planlamadım. Ben sadece ilişki istedim cinsellik kendiliğinden geldi. Ve dediğim gibi birşeyler öğrendim. Ben hadi eve gidelim film filan izleriz dediğimde zaten karşımdaki kadın ne yapacağımızı bilerek geldi. Çünkü o da istiyor benim kadar. Benim onu sevdiğim kadar o da beni sevdi. Bu heyecanı yaşamak istedik hepsi bu !
    Namus nedir diye illa ki öğrenmek istiyorsan söyleyim. Namus zayıf adamların geçmişe takılı yaşamasıdır. Namus güçlü kadınlardan korkmaktır. Namus uydurmacadır. Ben şimdi gerçekten sevdiğim bir kadını bulursam ve onunla olduğumda bi adamın onu nasıl yatağa attığını hesap etmem. Umurumda bile değil ! Ne yaptığı hiç umrumda değil. O şuan benim ... Ben hepsinden bu yüzden güçlüyüm ! Gelecek önemli benim için geçmiş değil ..

    Hiçbir kız ya da kadın her ne taksa bir adamın daha önce bi kadını nasıl gibtiğini düşünüp kahrolmaz. Neden ? hiç düşündünüz mü ? O zaman bi düşünün ... Sorunun cevabı burada ...
    ···
   tümünü göster