1. 1.
    0
    bak güzel kardeşim. ben 2 yılımı benzer bi şekilde gibtim. kızla arkadaştık ama onu sevdiğimi istediğimi biliyodu , karşılık vermiyodu bu duygulara ama gibtir olup da gitmiyodu hayatımdan. bu sevdiğin kız bencil biri panpa , öyle değil işte deme , öyle. yanında huzur buluyo , yalnızlığını atıyo ve sana ihtiyacı var. ama seni bildiğin enayi yerine koyuyo , kötü niyetle yapmasa da bunu.
    olum bunun sonu yok farkında mısın ? kızın sana ihtiyacı var yanında ol istiyo ama o kız seni hiçbi zaman bi sevgili olarak göremeyecek yanında mutlu olamayacak. gözü dışarda kardeşim , seni görmüyo o kız ve sen üstüne düştükçe bu onu daha da rahatlatıyo. hayatından çıkarıp atman lazım , ama atamayacağını biliyorum zaten.
    ben o 2 yılımı gibtiğim kızla hala yakın arkadaşım. nasıl olduğunu da söyleyim belki işine yarar amk. 2 ay kendimi tamamen kopardım bu kızdan , başta çok zor oldu ölecek gibi oldum ama telefonu her elime aldığımda kendimi zorlayıp mesaj atmadım. sonra zamanla hafifler gibi oldu ve başka bi kızla çıkmaya başladığımda da her şey düzeldi. şimdi kızın sevgilisi var ama inan bir gram gibimde değil , başta bunu düşündüğümde bile dudaklarımı paramparça ederdim. ya seviyosa deme kardeşim , sevmiyo. dediğimi yaparsan eğer görceksin ki bugünkü düşüncelerin yanlışmış , onun sevgilisi olamayacak olmak koymayacak

    oku dıbına koduğum bunu
    ···
   tümünü göster