1. 1.
    +9 -1
    dıbınakodumun salakları. yazar alımlarını açmayın dedikçe açtınız açmayın dedikçe açtınız, sonunda bir sürü yannan kafalı beyinsiz de doluştu buraya.
    arada okuyorum o yannan kafalılardan bazıları, "22 ağustosda sansür olmayacak, standart paket var, isteyen filtre alacak, aile paketi alacak sansür yokmuş" diyor sağda solda.

    şimdi sırf siz gerizekalı olduğunuz için anlatıyorum olayı, normalde zaten kendiniz kavramalıydınız.
    be ebesini gibtimin salağı madem aile, çocuk paketlerini isteyen alacak standart paket neden var? eskisi gibi olacaksa bir standart paketin varlığına kim neden ihtiyaç duyuyor? madem öyle, de ki çoluğunu çocuğunu sakınmak isteyenler için bu tip bir hizmet hazırladık, isteyen alabilir, kalanları ilgilendirmez.
    bunları hiç düşündün mü? düşünmedin tabi ki sen yannan kafalısın nasıl düşüneceksin.

    bak sayın mal arkadaşım, şu anda 36.000 küsür sayfa engelli. ama biz ne yapıyoruz, dns değiştiriyoruz, host'a ip ekliyoruz, hepsine giriyoruz. birazdan xhamster'a girip otuzbir çekeceğim mesela. ama bu filtreleme uygulaması geldikten sonra ben o standart paket ile xhamster'a girip otuzbir çekemeyeceğim. çünkü benim standart paketimde engelli sitelerin engellenmesi internet sağlayıcısı kuruluşun önlemine bırakılıyor, direkt olarak o sitelerin yayınını engelliyor.
    olayı sadece ferre izlemek isteyenlerin yakarışı olarak gören bir grup öküz daha var. ferrenun engellenmesi zaten bir sansürken olay ferredan ibaret değil.

    en son yapılan düzenlemelerle artık bir sitenin kapatılması için mahkeme kararına gerek duyulmuyor. tib istediği siteyi sakıncalı bulup engelleyebiliyor, kimin görüşüne göre, hangi kıstasa göre belli değil. belli olmasına da gerek yok zaten, yasaklayamazsın huur çocuğu benim hangi siteye girip girmeyeceğim hakkında görüş belirtmeye dahi hakkın yok çünkü senin. ben yetişkin bir insanım, benim için neyin zararlı olup olmayacağına ben karar veririm.

    anladınız mı lan dıbınakodumun beyinsizleri, şimdi gibtirin gidin.

    özet: 22 ağustos'da babalar gibi sansür vardır, zütümüze girmek üzeredir. kelime oyunlarına gelmeyin, uyanık olun biraz binler.
    ···
   tümünü göster