1. 176.
    +1
    @131 e türk halkına bunu benimsettirmiylar ki, bir halkın yapısını devlet belirler(en azından yönetim şekli)en basitinden adam otobüste sevgilisine sarıldı diye "burası ciks otobüsü mü lan" diye milletin tepki verip galeyana gelmesini gayet yerinde birşeymiş gibi sunuyorlar.. 1'e 1000 koyup ortalığı alevlendirip, "bak gördünüz mü buna bi sınır koymazsak yakında bizim anamızı da giber bu ahlaksızlar" seviyesine çekiyorlar her şeyi..

    kaldı ki şu son 8-10 yıllık iktidarda artık ipin ucunu iyice kaçırmaya başladılar, din ahlak namus diye diye insanları iyice yobazlaştırıp zihinlerini körelttiler, artık insalar sokakta sevgilileriyle bile rahat rahat dolaşamıyorlar.. kimse birbirinin yüzüne bakamaz oldu, bakanlarda ise hep bir nefret, hep bir öfke duygusu hakim.

    insanlar gün geçtikçe dinci, laik, sağcı, solcu diye kutuplaşıyorlar. ha evet bu kutuplaşmalar hep vardı, her zaman da olacaktır, ama son zamanlarda artık iyiden iyiye artmaya başladı..

    daha söylenecek çok şey var ama özetle devlet hiçbir şekilde insanların özgür olmasını, özgürce düşünüp, konuşup, tartışmasını istemiyor ve bunu önüne geçmek için her gün daha fazla tuğla koyuyor bu duvara.. bunun da en kolay yolunu 'dini sömürü' yöntemiyle yapıyorlar..
    ···
   tümünü göster