1. 2901.
    0
    (bkz: triple o ile 6 9 mayıs iddaa) sizlere en guzel oranli maclari yazacagim. Sectigim butun maclar sportoto super ligden olup 1 e 29.8 lira veriyor.

    114 Eskisehirspor-Kayserispor MS 1 (1.95)

    evet panpalarim belkide haftanin en zevkli maclarindan biri, es esin kendi evinde ne kadar ustun oynadigini hepimiz biliyoruz. bu mactada kayseriyi baski altina alacaklardir. Kayseri de ise sezona mukemmele yakin basladigi kadrosundan eser yok. cezalilar, sakatlar, terkedenler derken iyice dustuler. simdide furkan ve ziyani sakat ve cezali. Galibiyet ev sahibi icin kacinilmaz.

    291 Bursaspor-Begibtas ilk yari 0 (1.90)

    Bursaspor gecen hafta kayseriye yenildi ama gaziantepin kaybetmesiylede rahat bir nefes aldi. 3. luk onlar icin cok onemli zira avrupa ligi soz konusu. Begibtasta ise cok formda bir quaresma simao ve fernandes var sakatlarda donuyor ama akillari cok olmasada turkiye kupasinda olacaktir. Bursaspor seyircisiyle baskili oynamaya calisacak olsada begibtas maci kontrol etmesini bilecektir ve en azindan ilk devreye esitlikle gidecektir.

    391 Bucaspor-Trabzonspor 2-3 gol (1.90)

    Bucasporun kume dusmesi artik %90. bir puan kaybi bile kendilerini bank asyada bulmalarina neden olacaktir ve buyuzden umutsuzca saldiracaklardir. Trabzon ise fenerle girdigi yaristan hasar almamak icin oynayacaktir ama trabzonun gol yollarindaki gibintisinida goz onunde bulundurursak fazla gol olmaz ve 2-3 gol yeterli olacaktir.

    392 Karabukspor-Fenerbahce 2-3 gol (1.90)

    haftanin en onemli maclarindan karabukspor emenikenin buyuk ihtmalle oynayamayacagi macta fenerbahceyi konuk ediyor. karabuk fenerden puan kapma pesinde ama karsilarinda cok guclu, moralleri ust seviyede olan ve istedigi her an tehlikeli pozisyonlar uretebilen bir fenerbahce var ve dia haric tam kadro olacaklar. fenerbahce gol yemeden hic bir amaci olmayan karabuksporu 2-3 farkli yenecektir.

    393 Sivasspor-Ankaragucu üst (1.65)

    Sivasspor son haftalarda en cok cikis gosteren fenerden ve gaziantepten sonra 3. takim ve buradaki en onemli neden yediklerinden fazlasini atmalari. sivassporun her mac gol yediginide sayarsak bu fazla gol olmasi icin onemli bir neden. Gelelim ankaragucune cok kolay gol atabilen bu takim bir kac istisna disinda hep ust bitiriyor maclarini. bu haftada bu iki takimin maci bol gollu olur isteyen 4-6 gol secebilir ama garanti olsun diyenler üst desin.

    435 Galatasaray-Kasimpasa MS 1 (1.35)

    Kumeden dusen kasimpasa 3 geri 1 ileri giden galatasaraya konuk oluyor. Kasi
    pasanin kumeden dusmesiyle beraber butun oyuncular takim aramaya basladilar. Galatasaray ise sezon basindan beri aldigi surpriz sonuclarla herkesi sasirtti. Bu macta cok azda olsa bir moral bulmak istiyeceklerdir. Sakatlarinda dondugunu sayarsak bu mac cimbomun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster