1. 51.
    0
    Panpalar şöyle bir o.ç. yobaz şakirt sayfa var http://www.facebook.com/manidarsozler http://www.facebook.com/manidarsozler http://www.facebook.com/manidarsozler bu anası gibilmişler bir anket yapmış, ankette en beğendiğiniz lider kim diye sormuş? Şıklarda dexer atatürk var. Ama bu binler Atatürk öne geçince şıklardan silip tekrar ekliyor böylece dexer hep birinciliğe yükseliyor. Sadece Atatürk değil deniz gezmiş resi gibi solcu kahramanları da yükseldikçe şıklardan kaldırıyorlar. Amaç belli tayyibi en sevilen göstermeye çalışmak. Öyle böyle değil 1 milyona yakın üyesi var. Sizin tek yapmanız gereken şikayet edip kapattırmak bu anası gibilmişlerin sayfasını. Panpalar 1 dakikanızı almaz şikayet edin sayfa kapansın şikayet ederken ırkçılık gösterin daha hızlı gibilir. Atamızla dalga geçmelerine izin vermeyin!!!

    özet: bu sayfa Atatürk\'le dexer arasında enbeğendiğiniz lider diye anket yapmış ama atatürk oylarını siliyor. Böylece tayyibi atatürk\'ten üstün göstermeye çalışıyor. 1 milyon üyesi var. şikayet ediyoruz.

    Edit 1: Panpalar huur çocuğu sayfa sahibi tayyibe binlerce fark atan Atatürk\'ü gene şıklardan sildi ve ekledi! buyurun bakın:
    http://www.facebook.com/h...85448348566&qa_ref=qd

    Edit 2: Ankete oy atmakla olmaz iş şerefsiz sayfayı kapattırmak şart.

    http://www.facebook.com/manidarsozler
    http://www.facebook.com/manidarsozler
    http://www.facebook.com/manidarsozler
    http://www.facebook.com/manidarsozler

    herkes şikayet etsin ve şikayette ırkçı söylemleri seçin!!!

    dipnot: şikayet eden işlem tamam desin listeye ekleyelim.
    ···
   tümünü göster