1. 26.
    +6 -1
    kardes, sozluk icinde kiz oldugunu bildigin yazarlarla tassak gecersin, huur da diyebilirsin hatta nickaltina. ama zirve olayi farkli. niye? cunku zirve olayi gercek hayat, irl diyorlar hatta gavur picleri.

    sen, kanli canli, diger yazarlarla oturup sohbet eden insanlar goruyorsun. peki be yarragimin anteni, incisozlukte am got gib yannanli entry ler yazan kizlar gercek hayatta makina gibi herkese veriyor mu? hayir. buraya gelip ' su kizi gibtim, soyle anal gibilir' tarzi yazilar yazanlarin buyuk bir kismi da 31 den yuzu etli pide kivamina gelmis huur cocuklari degil mi?- oyle. peki sen, zirveye gitmis (yani diger yazarlarla, inci sozluk vasitasiyla ama inci sozlukte degil de gercek hayatta bulusmus) birine huur dersen, olayi farkli bir noktaya getirmis olursun.

    nasil bir noktaya getirmis olursun? gercek hayatta 2. entry olarak 'senin anani gibeyim kavat' desen senin anani giberim mesela, ama incisozlukte dediginde bir toleransi var degil mi bu tarz kufurlerin? anlayamadin mi? diger paragrafa gec.

    aramizda kizlarin da olmasi, incisozlugun sadece apisarasi kokmadigi, burada kufur edenlerin aslinda altindag'da oturmadigi anlamina geliyor, degil mi? e aramizda kizlarin olmasi guzel degil mi? guzel. ama demin dedigim gibi sen gidip kanli canli fotografinin oldugu basliga zirveye giden kizlar huurdur dersen, fotografiyla zaten afise olmus kiz rencide olmaz mi? biz burada birbirimizi rencide etmek icin mi kufrediyoruz?

    zirveye katilan insanlara kufretmek yasaktir diye bir kural yok, zaten oyle kurali koyanin amina koyayim da, etme sen de yannan kafali beyinsiz. zirveyi, fotografini gordugun kizi da bir kenara birak da, git kizin nickaltina zirveyle alakasiz bir konuda kufur et. olcen mi yani yapmazsan?

    edit: ozet gec huur cocugu!
    ···
   tümünü göster