1. 101.
    +10
    kardeşim özgüven sorunlarınızı çözeceğiniz yer burası değil.. Hiçbirinizde özgüven yok amk..Hep savunmacı hep savunmacı.. Bazıları neyi savunduğunun farkında değil amk.,

    Ben gittim zirveye fotolarımı da siteye koydum.. Nedir bunun mantığı.. Millet bizi görsün yorumlasın..? Niye ilgi çekeyim.. Bana ovv yakışıklı desinler ovv gibimsonik desinler eğlenelim falan fistan..

    Ha ben girip o başlıklara tek bir yazı yazmadım..Ama suç buraya yazı yazanlarda hiç değil..Şimdi ben fotolarıda görmedim ama sol taşakta kart huur başlıkları açıldığını gördüm.. Hürmüzde hürmüz şeklinde başlıklarda açıldı..

    Hürmüz neden itiraz etmedi peki? ayy sağolun cicişim cicişim diye diye cevaplar veriyordu.. Sizlerde öyle.. Kendi egolarınız tatmin olsun diye fotoları am gibi buraya dizdikten sonra aranızda sadece 1-2 kişiye yüklenilince suçluluk mu hissettiniz amk.. insan oldunuz hemen gibtiklerim..

    Herkes zütünden yalan uyduruyor.. felsefe uyduruyor..O bayan arkadaş kimse kusura bakmasın ama zirvedeki arkadaşları kendi egolarını tatmin için olanı biteni göre göre ezdirmişlerdir kendisini..

    Her insanda aynada kendini güzel görür hisseder.. Kızın sevgilisi var oturmuşlar işte yanyana başı omzunda adamın..Yok kart yok bilmemne..Amk ölmeyecek misin hep tazemı kalıcaz hepimiz.. Buradaki ergenlere kusura bakmada bir göz kırpsan atlaya atlaya geleceklerini anlamıyorsun.. Kız seçer eşini bu dünyada.. Nasıl bir kendine güvensizliğin var ablacım..Az bilin kendinizin ne olduğunu..Bu abazaların lafları önünde eteği indirene kadar ayıptır söylemesi.. Sonra hepsi köpek amk.. azcık farkınıza varın..

    Zirve zirve yaptınız.. Toplu bir foto, misal masa fotografı koyar bitirirsin amk.. Hepinizin giber hareketi yaptığı sadece 1 foto olsa böyle olurmuydu amk.. Herkesin maşallah sağlı sollu çarşaf çarşaf gibimin mankenleri gibi fotoları dizip sonra buradaki ergenlere laf sokmaya hiç hakkı yok..

    Özet: Yapmacıklaşmayın amk.. Egolarınızı gibeyim hepinizin..
    ···
   tümünü göster