1. 1.
    +4
    (bkz: serkan inci hakkında buraya bakın lan)

    bu arkadaşımızı da desteklediğimi belirtmek isterim, gerçek incici de böyle olurdu sanırım, adam bizi orada çok güzelde temsil etti,ona burda köstek olanlar diğer sitelerdendir, buna eminim,ki serkan bey kendisini güzel savundu, incimizin adını güzel savundu, yaptıklarımızı bir kenara atmadı, organizasyonlardan bahsetmedi diyenler;ulan adam boz baykuşları söyledi, ahmet reyiz haftaya disko kralına çıkıyormuş onu öğrendik. daha adam ne yapsın amk. birileri inci sözlüğün hakkını yemeye ve ekşini arkasında durup bize laf yapmaya kalktı ama en güzel cevabı aldığını düşünüyorum.
    okan bayülgene gelince;sempatik birisi evet, tarafsız gibi görünmek isteyen birisi, yani bana ne inci ne ekşi ne uludağ kızsın kardeş kardeş izlenip, gerekirse onlara destek olalım diyor.Onu çok haklı bulduğumu da belirtmek istiyorum, yalnız onu da yanlış anlayanlarınız var,ben bi ekşicilik sezmedim, sezdiğim şey;iki platformdaki insanları da kaybetmemek için ve biraz da olsa internet sansürünü maşa olarak kullanmaktı.(konu sansürden çıkıp hürriyet rekldıbına, digitürk rekldıbına, bilimum özel sektör rekldıbına girdiğinden bunu söylemek mecburiyetinde bulundum)

    bilinmeli ki,akıllardan da silinmeli ki;inci bir takım heriflerin sadece küfür ettiği bir oluşum değildir, küfürü biz ediyoruz. eğer seviyesizsek, zaten küfür ettiğimizde bize tepki verenler
    -aaa,ne kadar da terbiyesiz.

    demesinler. çünkü o da en az bizler kadar terbiyesiz, onun ne kadar kötü olduğunu bilen birisi de elbet küfür etmiş olacak ki bizi seviyesizlikle suçluyor, aynı seviyede olduğumuzu (onlarla) ve hatta seviyenin küfürlü belirlenemeyeceğini biz herkese belirttik, gösterdik.amacımız bizim de sesimizin duyulmasıydı, orada hiçbir şeye cevap veremeyen adam otursaydı, herkes satacaktı sözlüğü,ama ben buradayım, ister sözlük yalakası olayım ister moderasyon,ben buradayım ve inci ruhunu yaşatacağım.

    (iki noktam çalışmıyor beyler, noktalı virgül kullanıyorum kusura bakmayın.)
    özet;bazı bireyler veya bir kaç kişi, sözlüğün bütünlüğünü bozmaktadır ve bunlar incici değillerdir. saygılar,-birinsansevdigini-

    edit;hala özet isteyen kişilerin amacı entry kasmaktır,kâale almamaktayım.
    ···
   tümünü göster