1. 2101.
    +2
    inci sözlük için, adına herkesten fazla emek sarfettiğini kesinlikle ortaya koymak şartıyla, dün akşam şahsen sözlüğü gerektiği gibi temsil edemediğini düşünüyorum. her fırsatta desteksiz bi agresiflik içerisinde ortaya atıldı. konuyu her seferinde çocuksu bi şekilde sözlükler arasındaki mücadeleye çekti. ekşi sözlüğün adını ağzına çok fazla aldı, gerek yoktu,biz halimizden memnunduk çünkü ssg ve yandaşları gereğinden fazla sıçıp sıvıyolardı zaten program boyunca.
    ana konuyla ilgili elle tutulur ve incideki hakim anlayışa uygun yenilikçi her hangi bi bakış açısı getiremedi. tek gördüğüm gereğinden fazla heyecanlı, çocuksu ve her fırsatta didişmeye meyleden, desteksiz ve sistematiği olmayan cümleleri ard arda sıralamaktan, inci sözlüğe bağlı olarak yurt genelinde yapılmış olan faaliyetleri peşi sıra saymaktan öteye gidememiş bi insan oldu. bu tablodan ötürü de çoğu zaman izlerken üzüntü içerisinde susmasını istedim.
    not : ssg lan yani yüzü yeni bi adam da değil bunu ne diye oraya sözüm ona ciddi ve entellektüel bi kitleyi temsilen ısrarla çıkarmaya devam ediyolar anlamış değilim, öyle böyle boş bi adam değil...
    ···
   tümünü göster