1. 1.
    +8 -1
    iyi iyi, atıp tutuyorsunuz adamın hakkında, yok liseliymiş, yok okula gidecekmiş, yok inci'yi bu mu temsil ediyor bilmem ne de... adam zaten temsil görevlisi olmadığını söyledi, maskeyi de bu yüzden takmış -ki daha önce de açıklamıştı-. sansürle daha ciddi şekilde uğraşan, daha mütevazi imkanlarla organizasyonlar düzenleyen bir insan bu. inci yazar profili ekşi gibi basın-yayın-reklamcı-internet aktivisti tipler de değil. maddi imkanları da belli. neden bu kadar anlayışsızca eleştirildiğini (eleştirilmeye çalışıldığını) anlamadım.

    ekşi sözlük'e kızmasının sebebi 15 mayıs yürüyüşünden ssg'nin (ya da kimse artık) mesaj atarak ekşi'nin adını çıkarttırma talebi. programda katılacağını hatta sponsor olacağını söyledi, inci'nin şaşırması doğal.

    programa fazla anlam yükleyip ses duyurma fırsatını gibti yeaa diye zırvalamayın, biz 4 şehirde organizasyon düzenledik, milletvekili adayı çıkardık ve yine söylüyorum hedef kitlesi son sigara parasını yollayan insanlar.

    ve serkan yine çok haklı; bizim modların evlerindeki bilgasarlara el konuluyor adamlar bulaşık makinesinden bağlanıyor, ekşiye bi kapatma maili gidiyor gündem oluşturuyor. sedat ne oldugunu baştan belli etti beyler

    - bizi kapatmaya güçleri yetmez, onlar kimki, bizim avukatımız var, bizden önce avukatlarımız devreye girer, maddi durumumuz çok yüksek vs. vs.

    asıl gözden kaçan nokta burada. o kadar reklam alıp para kazanıyorsunuz, 1999dan beri açık bir sözlüksünüz. ama inci 2 yıllık olmasına rağmen mottosu şuan ekşiye de geçerli.

    *

    am züt meme
    ···
   tümünü göster