1. 126.
    +5
    Bu yazıyı baştan aşağı okumayan huur çocuğunun önde gidenidir, yedi sülalesini inci gibsin ciddi ve önemli mesaj ;

    Şu anda avrupa da iyi bir üniversitede okuyorum, holding sahibiyiz tekstil üzerine 24 ülkeye ihraç mal gönderiyoruz. 17 yaşında motor 18 yaşında araba ehliyeti aldım. Çocukluğumdan beri zenginlik ve para içerisinde büyüdüm. Hizmetçiler, en pahalı mallar mülkler eşyalar.. Benim bir saatim şu anda 2,400 TL türkiye de. Fakat sürekli olarak sadaka verdim, insanlara saygı duydum, yardım ettim, dost oldum, yardımcı oldum, yoldaş oldum. Hiç bir zaman parayla huur çocuğu olmadın, bin olmadın, pekekent olmadım. 17 yaşında motor 18 yaşında araba ehliyeti aldım demiştim değil mi ? Ehliyetleri alınca direkt altımason model motor ve bmw almasını bilir miydim ? Bilirdim ? Aldım mı ? Almadım. Neden almadım ? Çünkü insanların yanında çok zengin gözükmek istemedim ve yanımda ezilmelerini ( neye göre kime göre bana göre ezilme olmazdı ama özenme ( kötü anlamda değil ) diye birşey var o sebeple ) istemedim. Senin gibi nereden çıktığı belli olmayan huur çocukları yüzünden anasını gibtiğimin dünyası yeni huurlarla kaynıyor. Yani özetle ; bilmiyorum ne kadar zenginsiniz ama bizim kadar çeşitli kollarda büyük işler yaptığınızı düşünmüyorum. Paranın hiç bir zaman diğer insanları ezme aracı olarak kullanmadım ve kullandırtmadım. Seni insan yapan değer de budur. Para için zütünü başını satan yırtan insandan da ne kendisine ne ailesine ne de kimseye fayda gelmez o sebeple, gibtir git kendinede ailenede daha fazla küfür ettittirme.

    Kart limitin ne kadar bilmiyorum ama benim kart limitin 15.000 müşteri limitim 28.000 iki gıdım paranla gibtir ol git. Önce insan ol. Araba dediğinde golf falan değildir genç bmw 520d dir.

    Not : isteseydim 25 bin lira verip özel koleje de giderdim ama devlet lisesinde okudum. iyi bir üniversitede miyim ? EVET. pişman mıyım ? Hayır.
    ···
   tümünü göster