1. 1.
    +3 -1
    evet beyler anlatıyorum

    o gün çok heycanlı bi şekilde arkaşların yanına gittim çok sevinçliydim çünkü am gibcektim . neyse atladık taksiye ben kirvem bide 3 tane ark ben bi arkadaşı kucağıma aldım amk heycandan gibim kalktı neyse indik fln ben kirvem bide bi arkadaş girdik içeri aldılar fln . amk heycandan kıpkırmızı olmuşum gibimde içine kaçmış amk takside kalkan gibim orda kalkmadı ne utanç verici bişey. neyse arkadas girdi çıktı fln derken ben girdim içeri eyvah amk elim ağım titriyo napcağımı şaşırdım neyse karı soyundu fln utandım amk ne alakaysa karı huur zaten sen niye utanıyon amk diyip indirdim pantalonu amk gib hala küçücük lan amk o an herşeyi düşündüm kaldıramadım .

    karı tuttu gibimi sildi fln derken birden beni yalamaya başladı vay anasını gibim çok heycanlı birden eğildi ve sakso çekmeye başladı amk süper bi duyduydu ama hala gib tam kalkmadı amk bi yandan sevinçliyim bi yandan hüzüntü..

    neyse gibişe başlıcaz karı dediki prezervatif olsun mu bende anlamadım karıyı amk heycandan bişe düşünemiyosun bide hemen gibmek için yok dedim tamam zevkine bak dedi (Ahh amk ahh) tam sokucam deliğe giremedik amk karı yardım etti fln anca girdik ama gib hala tam kalkmadı . ulaaan ben gibiyom gibiyom yoruldum amk gib tam kalkmadığı için zevkte alamıyosun adam gibi

    ben içerde bayağı bi durdum tam hızımı kaptırdım gidiyorum benim kirvenin odasındaki karı ağlamaya başladı amk benim karıda kalktı gitti ona bakmaya o ara gibimi tokatladım kalk diye ama bana küstü mü noldu büzüştü amk neyse karı geldi tekrar gibişe devam artık gib gib derman kalmadı karı dediki hayatım artık boşalmıcakmısın bunu duydum utandım dedimki tam kalkmadı ya zevk alamıyorum fln biraz daha gibtim bunu sonra dediki elle boşalırmısın yok devam dedım sonra huur karı yıne konustu hayatım bidahakine enerji bişeyler yede gel olmıcak bu böle dedım tamam amk tamam sus artık ya dedım tabı ıcımden ettım bunları dedıkı üzülme arkadaşlarına boşaldı derim dedi dıbına peçeteyi sokup çıktı odadan ..

    amk o kadar neşeyle geldim morelim bozuk çıktım . merdivenlerden inerken bizimkiler konuşuyodu olum x sen prezervatif taktın mı tabi taktım amk fln sen taktın mı tabi amk diye bi muhabbet döndü orda dedim olum ben takmadım nolcak dememle bunlar bi güldü amk benım 0 olan morelim - lere düştü . dedım lan noldu salak aıds olursun fn dedıler hay anasını sıkım korkudan abartmana işedim direk ne alakaysa sanki zehiri akıtıyoruz amk .

    neyse çıktık hala taşak geçiyolar aşağıdaki arkadaşlarada sölediler onlarda taşak geçti amk bütün morel gitti amk hem boşalamadım hemde aids olma korkusu ..

    amk binler anlatırken çok kötü oldum ya zütünüzü gibim

    yalanım varsa en adi huur çocuğu olayım beyler
    ···
   tümünü göster