1. 1.
    +30 -4
    bozbaykuşlar beşiktaşlılara taraftarlık dersi vermiştir, futbol dersimiz üst direkte patlayan iki penaltıyla birilerine yol su ve züt kalkması olarak geri döndüğü için bir şey demeyeceğim.

    on iki otobüs -ankara ve eskişehir tayfası- gittik biz kayseri'ye, kontrol noktasında bize küfrettiler, hiç sebep yokken.
    otobüslerimize bir şeyler fırlattılar sonunda şoför şu ibb bayrağını çıkaralım ben zarara giricem abi bir şeyler atıyolar dedi..
    stada vardık, dışarıda istanbul'a tezahürat ederken bir avuç huur çocuğu üzerimize bira şişeleri fırlattı, fenalaşan bayan arkadaşlarımız oldu, kafası yarılanlar oldu.
    maç öncesi bizim oyuncularımızın adı okunurken on binler ıslıkladı, biz beşiktaşlıları alkışladık.
    beşiktaş gol atınca alkışladık, onlar bizim golleri sindiremedi nitekim.
    ıslıklar, küfürler bilmem neler.
    maç bitti, hepsine rağmen biz yine kutlamaya çıkanları dışarıda alkışladık.
    atkılarını verenler oldu, hatıra olsun.
    bakın beşiktaşlılar, galatasaraylılar ve diğer tribünden olanlar ya da tribüne fransız olanlar; ben samsunspor'luyum, bira şişelerini attığınız arkadaşım da beşiktaşlı, üzerinize yürüyen arkadaşım da fenerbahçelidir.
    biz oraya sahip çıkıcak bir tarihimiz, başarılarımız bilmem nelerimiz olmadan sadece keyif almak için geldik, yüreğiyle oynayan on birimizi alkışlamaya geldik.
    orta sahamız onlarca milyon eurodan oluşmuyor, her sene kupaya da oynamıyoruz, maçta geriye düşünce de desteğimizi kesmiyoruz. belki farketmişsinizdir.
    otuz bin kişinin sesi ibb öne geçtiğinde kesilir gibi mi oldu?
    maraton üst'te maçı izleyen beşiktaşlılara sorun alttaki tayfayı, biz her beşiktaş gölünden sonra, şampiyonluktan sonra onları alkışladık, neden?
    her renkten farketmez, kendini taraftar sanan insanlara bu işin zarar vermek, küfretmek, adam yaralamak için değil, keyif için olduğunu anlatabilmek için.

    maça gidenler de anlatsın, herkes kimin ne gibim adam olduğunu öğrensin!

    edit: ekşi sözlük, itüsözlük ve uludağ sözlük'te de aynı yazı mevcuttur. itü'de yazan ev arkadaşımdır, ulu'da da ben yazdım, ekşi'de de bi' arkadaşımız spolier yaptı. ama her türlü inci giber beyler. adamlar bizi mal sanıyorlar, züt oldular işte.
    ···
   tümünü göster