1. 26.
    0
    öncelikle @1 panpamıza şukuyu bastığımı belirterekten başlıyorum.

    büyük konuşmaktan korktuğum için patlak kızla evlenmem dememişimdir hiçbir zaman ama 2 senelik çıktığım kızdan bu yüzden ayrıldım. benle yaptıklarını başkasıyla yapmış olduğu düşüncesi hep aklımın bi köşesinde duruyo düşünmemeye çalışıyorum yapamıyorum ömür boyu bununla yaşayamayacığma karar vedim ve ayrıldım kolaymıyı ? yok ananın amı 2 sene çıkmışız lan 1 sene aynı evde kalmışız ağladığım zamanlar oldu içip içip neyse şimd unuttum.

    ama yaş oldu 27 eveet gel gelelim erkek kız ilişkilerindeki değişikliğe. o @1 in bahsettiği peşinden koştuğumuz kaşarlar amı altından yapılmışcasına havasından geçilmeyen kaşarlar yaşları dolayısıyla evde kalma korkusuyla bi baltaya sap olma mücadelesine girdiler.

    artık bizim dönemimiz başladı. bu yaşa kadar onlar kraldı şimdi biz kralız dıbına kodumun çocukları karılar artık bizim peşimizden koşmaları lazım. biraz kafanızı kullanın yüz vermeyin a.k kaşarlarına.

    a.k kaşarları bu yaşa kadar yemediğin yannan kalmasın şimdi gel benle evlen bende seni karım olarak çocuğumun anası olarak kabul ediyim. bırakın bu işleri. saplar olarakda bu durumu göz önünde bulundurup ona göre muamele yapın durumun farkına vardığınızda kaşarların size bakış açısı bile değişick.

    özet: 27 yaşından sonra karılar tutunucak sap ararlar. kafam güzel uzattım sory

    edit 1 : küpe saç sakal olaylarında sana katılmıyorum.
    ···
   tümünü göster