1. 1.
    0
    http://imgim.com/op2s5f.jpg

    beyler bizim bi e-ticaret sitemiz var. orda baykuş reyisin yukarda gördüğünüz t-shirtlerinden bastırıp satmayı planlıyorum. bonus karta 12 ay taksit, kapıda ödeme, cüzzi bir kargo ücreti ve belli bi alışverişten sonra kargo bedava gibi seçenekler de olacak.

    daha ortada satılan edilen bişey yok, sadece nasıllar diye fikrinizi almak istiyorum. gideri var mı?

    edit: bugün baskıcıyla görüştüm, tek siparişlerde indirim yapamayacağını söyledi. biz de indirimli olsun diye toptan alış yapmaya karar verdik. o yüzden kişiye özel yazı, logo, vesayire olayı yalan oldu arkadaşlar. sadece bu modeller ve resimdeki renkler ile siyah renkleri olacak. sınırlı alış yapacağımız için bir form hazırlıyorum, model-renk-beden istekleri ile ilgili. bu başlığa yazan herkese tek tek göndereceğim ki stokta sıkıntı yaşamayalım.

    edit2: evet konu baya netlik kazandı. hemen istiyorum diyenler için baykuşların küçültülmüş modellerinden bastırabiliyoruz. bunlar hemen 3 gün içerisinde teslim edilebilecek. pazartesi-salı gibi siteye ekleyip size pm atacağız. resimde gördüğünüz modeller için ise izmirli bir tekstil firmasıyla anlaştık. oradan gelecek kesin fiyatlar ve teslimat süresinden sonra bunları da siteye ekleyeceğiz. bunlar aynı resimde gördüğünüz gibi olacak, baskı ve malzemele olarak da daha kaliteli olacak. yalnız siparişlerin toplanıp baskıya verilmesi ve bize tekrar ulaşıp size kargolanması biraz zaman alacak.
    ···
   tümünü göster