1. 1.
    +148 -29
    geçen gün 5 amlı beni evlerine çağrdılar panpalar.

    herneyse ben de sordum napıcaz die. yemek yaparız dediler. bende ne yapıcaz dye sordum bunlar da poşette sucuğu fırına vercez dediler. ben şaşırdım tabi. hiç duymadğm bi yemek. garip oldum ama tamam olur dedim.

    sonrada yola çıktım. o sırada mesaj geldi. poşeti almayı unutma dye. benm kafam karışık olduğu için gdnce sorar ona göre alırım dedim. zili çaldım. kapıda beklyrm. kapı bi anda açıldı 2 tane el beni yakamdan tutup içeri doğru hunharca çekti. biri dudaklarıma biri vucuduma dğeri orama burama derken. donumu indirdiler. ben tırstm amk. sonra bi tanesi kıs kıs gülerek poşeti getirdinmi dedi. işte o an benm jeton düştü. donumu çektğm gbi usain boltu kıskandıracak bi performansla topuk. ama nası tırsıyorum.

    az kalsın gibimi kesip yemek yapacaklardı lan. kim bilir kaç tane garibanımın yannanını yemişlerdir. çok acıdım panpalar çok üzüldüm. bi karara vardım evime fırın almyacam. kötü anılar canlanıp canlanıp durur. gurur duyun benle. aklma geldikçe tırsyorum bdaha işeyemiyecektim lan. işemeden nası yaşayacaktım ben. amaa yemezler.

    2.bölüm:beni salak sanan amlılar var dı ya yne çağr
    ···
   tümünü göster