1. 26.
    +5
    milliyetçi kafatasçi darbeci v.s değilim.ama bu ülkenin düzelmesi için bi iç savaşa darbeye v.s ihtiyacı var sanırım. Zaten çalışmalar da o yönde yıllardır. Planı kim yapmışsa helal olsun başka seçenek bıraktırmıyor bu millete.

    Benim gibi barışçıl karıncayı ezmemiş adamlar birgün sokaklarda birilerini geberttiğinde. bundan 20 yıl sonra "ağlamaklı bi halde dinciler öldü o gün, kürt kardeşler öldü, atatürkçüler öldü 12 eylül 2018 de v.s laflarınızı zütünüze sokun amk. şimdiden söyleyeyim herkes haklı. gözümü kırpmadan sıkarım kurşunu alınlarınızın ortasına fotosentezin torunları.

    Ülke geri gitmiş darbeler yüzünden. keşke 1923 e kadar gidebilsekte kendimize gelsek özgürlükçü gözüken sloganlarını gibtiğimin solcu binleri. Keşke 1923 teki kadar dinlerinizi özgür yaşayabilseydiniz sağcı takkeli muallakler. pkk lı binler dedeleriniz ayağa kalksa suratlarınıza tükürür amk. Kaç kişi gibmek gerekiyorsa giberiz neyse.

    evet şimdi sevgi dolu kalbimi sizlere bırakıyor ve bu seçimde gururunuzla oynanmasına sizi alıştıran bireylere oy vermemenizi diliyorum. Ben ilk defa oy kullanacağım hayatımda. ve am kuku pipi diyorum. evet.
    ···
   tümünü göster