1. 1.
    0
    galatasaraylı dostlarım ve galatasaray'ın da euroleague'de boy göstermesini isteyen spor sever arkadaşlarım .. cibona zagreb ve roma'nın gelecek sezon euro league'de olamayacağı belirlendi .. mali yapısındaki bozukluk be başarısızlık nedeniyle ..

    ne yaparsak yapalım gidemiyoruz normalde şampiyon dahi olsak .. şimdi verdiğim adreslere yüklenip galatasaray'ın gitmesini sağlayacağız .. yeni başkanımız da eminim ki müthiş bir kadro kuracaktır euroleague için ..

    kriterler şöyle ;

    - +5000 kapasiteli salon ( abdi ipekçi )
    - minimum 5 milyon $ bütçe ( o da hallolur )
    - yayıncı kuruluş garantisi ( ntvspor veriyor maçları )
    - ve taraftarı olması .. ( tartışmaya gerek bile duymuyorum )

    thy'nın sponsoru olduğu euroleague biz gitmeyeceğiz de kim gidecek giberler öyle işi o kadar para veriyoruz ( türk hava yolları veriyor )

    adresler beyler ;

    Mail için: webmaster@euroleague.net

    Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/TheEuroleague

    Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/#!/Euroleague

    örnek yazı ;

    Dear All,

    I have learned that Galatasaray is candidate to have license A to play in Euroleague. Galatasaray is the biggest sport club of Turkey, It has millions of fans all of the world. It has economical power and gives importance sports, especially basketball. It competes in many sports branches. Basketball is one of them, we fans of Galatasaray care about basketball and love vey much. As a 106-year-old club, we deserve and would like to play in Euroleague. We think it will increase the worth of Euroleague. Please consider these issues, and admit Galatasaray to have license A for Euroleague.
    ···
   tümünü göster