1. 1.
    +1
    öncelikle selam beyler.

    ben inci sözlüğe sadece eğlenmek için girilen bir yer diye bakanlardan değilim. her dalda örgütlenmemiz gerektiğine inanıyorum neyse işte, basketbola da el atalım istedim. bakalım olacak mı istediğim hemen anlatıyorum.

    bilen bilir, eğer belli sayıda adam toplarsanız, takımınıza bir isim verirseniz rahatlıkla amatör lige girebilirsiniz. ligin koyduğu tek şart yanlış hatırlamıyorsam 2500 kadar bir paraydı.

    biz dört günde, 7 740 milyon para biriktirmiş bir topluluğuz. daha önümüzde aylar olduğunu düşünürsek, 2500 tl komik bir meblağ gibi durmaktadır. parayı o yüzden dert etmeyin derim. asıl dert etmemiz gereken şey takım.

    takımda bulunmak isteyenler; daha önce oynadıkları klüpler varsa onları, oynadıkları mevkiileri ve boylarını yazsınlar bu başlığa. önce bir liste oluşturalım derim. daha sonra ne bileyim, haziran başlarında bir de deneme maçı yaparız. bakarız neyiz, nerelerdeyiz olacak gibi mi bu iş -ki ben olacağına cidden inanıyorum - olacak gibiyse işi ciddiye bindiririz gireriz lige. ve beyler emin olun, amatör ligden çıkmak gerçekten düşündüğünüzden çok daha kolay.

    biraz iddialı olacak belki ama bence en fazla iki sezon içersinde tb2l ye kadar gideriz. çok rahat.

    antremanlar nerde olacak, koçumuz kim olacak diyecek olanlar olursa şimdiden cevaplayayım, imkanımız var mı bilmiyorum ama ibb ile konuşulabilir, bir saha ayarlanabilir diye düşünüyorum. haftada iki kere kullansak yeter şimdilik. eğer ibb bu işe sıcak bakmazsa kişi başı altı milyondan silivrikapı tesislerinde çok rahat bir şekilde oynayabiliriz.

    koça gelecek olursak; bilen bilir pertevniyal takımını. orada altı yıla yakın oynadım, bizim koçumuza olayı ilk açtığımda ciddiye almadı doğal olarak ama inanıyorum ki eğer biz ciddiyetimizi gösterirsek gayet yardımcı olur. - bu arada emre hoca 2007 de türkiye all star müsabakalarında koçluk yapmış bi adamdır taşaklıdır yani neyse,

    eğer o da olmazsa yardımcı olacak bir sürü genç arkadaşım var. ibb ihtimali var yine, en olmadı oturur içimizden çıkartırız bi koç derim ben.

    son olarak bir not daha geçeyim; benzer bir oluşumu daha önce de başka bir sözlükte denemiştim ama başarıya ulaşamamıştık, ama inci sözlükte bunu yapabileceğimize inanıyorum. inci'ye olan inancım her ne kadar azalmış olsa da, her ne kadar sözlük içi muhabbet neredeyse sıfıra inse de bozbaykuşları, ahmet abileri çıkartan ve en son sansüre karşı yürüyüşte de kendi gözlerimle gördüğüm büyük katılımları sağlayan inci ruhunu hala taşıyan yazarlar mevcut. onlara güvenerek böyle bir girişimde buldunum.
    ···
   tümünü göster