1. 26.
    +2 -1
    @27 devam edin amk zengin koca budalası görgüsüz kokoşların peşinden koşmaya. bi tane kendinizden güçlü hatunu tavlayamazsınız amk. enca ezik huurlarla uğraşırsınız. sonra bu karılar niye para seviyor. karılar para sevmiyor ezikler, siz anca ezik karılara yanaşabiliyorsunuz.

    hayatımın hiç bi döneminde param olmadı. birazcık bile olsa param olmadı amk. varmış gibi bile yapmadım. bunun özlemini hiç de çekmedim. asla da zengin bi adam olmayacam amk. ama bugüne kadar birlikte olduğum kızlar hiçbirinizin yanından bile geçemeyeceği kadar güçlü, zengin ailelerden geliyor. bununla övünen ya da yalan söyleyenin zütüne bacağım girsin amk. ama öyle.

    özellikle arayıp bulmadım. onların parası pulu hep vardı ve ihtiyaçları yoktu. benimse param yoktu ama paraya ihtiyacım da yoktu. gibimde de olmadı. hiçbirini pahalı bi yerde yemeğe zütürmüşlüğüm de yoktur. hesabı ödeyemeceğimi bilirler. ama zaten o gibindirik mekanlarda bin defa bulunmuşlardır ve heves de etmezler. bunu kafaya da takmazlar.

    anlatmaya çalıştığım bu zütveren pampam.

    üç kadın oldu adamakıllı hayatımda. üçü de 24. entry de verdiğim profile uyar.

    "zengin karı 3. gün herkes parası kadar konuşsun der hacı" bunu ancak sonradan görme karılar der. karının parasına göz koymazsan, bir kuruşuna bile tamah etmezsen hiç bi gib diyemez. karının zengin olmasının sana hiçbir maddi katkısı olmayacak. kendi parasını yönetecek. bişeylere aç olmayacak. sana muhtaç da olmayacak. ve inan eğer böyle bi adamsan, burjuva kızları için gerçekten fark yaratırsın. çevrelerindeki zengin züppeleri anında birer huur çocuğuna dönüşür gözünde.
    ···
   tümünü göster