1. 301.
    +1 -6
    bu bine uyuz oluyorum. onun üzerinden "örnek yabancı futbolcu" kimliği türetilmesine daha uyuz oluyorum.

    "iyi bir aile babası ve aile yaşamıyla örnek alınacak bir futbolcu" "türkiye'de yabancı futbolculara anlayışlı davranılıyor ama türk futbolculara aynı şekilde davranılmıyor" "ama alex başka... "

    başbakanın, yaveri hakan şükür'le birlikte gaz verdiği bu iyi aile babasının üzerinden yabancı düşmanlığı örgütlüyorlar. uğur vardan abimizin radikal'de yazdığı gibi.

    bugün bir kez daha örnek futbolcunuzu gördük. yerdeki sakatlanmış sivaslı futbolcunun yanından geçerek gole gidiyordu örnek kişiliğimiz. doğru ya o evli ve çocuklu ve bu bize yeter.

    fenerbahçe çok kötü oynuyordur alex bir duran toptan gol atar veya attırır. ankaragücü 10 kişi kalınca alex coşar. alex iyi bir futbolcudur ama aynı zamanda iyi bir futbol katilidir. ya da fenerbahçe futbol katiliyse alex silahıdır. ancak alex bir futbolcudan çok akbabadır... ama o akbaba sadece ve sadece türk takımlarını yiyecektir. o da 3 senede bir.

    parma'dan 3 ayda gönderilen bu adam gibi 'iyi aile babası' futbolcuları ben istemiyorum. siz tapın, heykelini yapın, 'efendi' kişiliğiyle övünün.

    bana kokainman marodana, cantona, hagi, gerrard, nouma, dünya kupası maçından önce alem yapan hollandalı ve niceleri yeter... şampiyon olsak da olmasak da. olup kutlasak da olmayıp kutlasak da takımımıza sahip çıksak da takımımız gelince elleri böyle sallasak da, samba dansı etsek de, böyle böyle yapsak da, takımımızı desteklesek de... öhö öhö... noluyo lan.

    şimdi gibtirip gidin ve şampiyonluğunuzu kutlayın

    not: são paulo'luyum
    ···
   tümünü göster