1. 101.
    +1
    beyler şimdi size gerçek bir hikaye anlatıcam.

    ilk kez lise 2 de milli oldum. arkadaşlarım arasında geç deselerde çoğunun atış tutuş olduğunu söylememe gerek yok sanırım. her neyse o saatten sonra yepyeni bir dünya keşfetmiş oldum. azcık da binlik var kanımızda ee yaşıtlarıma göre uzun iri de bi çocuğum bu amlılar dünyasına iyice daldım. o zamana kadar iyi olan derslerim bile kötüleşmeye başladı. öyleki daha fazla am için tüm paramı spor salonlarına tozlara vermeye, tüm zamanımı kas geliştirmeye adayarak geçirdim. kendimden büyüklerle birlikte oldum. yoklukta çok çirkinlerle de. üniversitede de ilk senem ilk başlarda biraz durgun olsa da senenin ortalarına doğru istanbul gecelerine akmamızla beraber gereken amları buldum. artık 31 zevk vermez oldu. amkoyum o dar kaygan deliğin yerini hangi nasırlı el tutsun. her neyse beyler tam 2 buçuk sene bizimde zütümüze kazık girdi. tak vardı sanırım ki aşık oldum. tek eşliliğe sonuna kadar karşıyken böylesine nası aşık olabilmiştim anlamıyorum tam 6 ay peşinden koştum (tabi bu 6 içinde kendimi tatmin etmek için takıldığım kız var ama artık zevk vermiyo) kız en sonunda tamam dedi. günler geçti hepten bağlandım ben buna kaybetcek de bi hareket yapmıyım diyorum. amkoyum onca emeğe yazık. her neyse başka amlara tövbe ettik. ettik te biz ne zaman yapıcaz diye sıkıştırmaya başladı benim haydar. bu konuyu kız arkadaşımla konuşmaya karar verdim. açtım durumu bana öyle bir baktı ki ne diyosun sen benimle bu yüzden mi berabersin benim ilk erkeğim kocam olcak tarzı bişeyler. nasıl yerin dibine girdm anlatamam. 4s kuralı kesintisiz %100 çalışmak zorunda mıydı amk. seviyoruz gibilcez bi kere kaçış yok dedim kaderime söve söve de olsa boyun eğdim.

    ilk zamanlar amdan aldığım zevki 31den almadığım için ve nasılsa yaparız diye beklediğim için bi süre yapmadım. benimki iyice hareketlendi. mağazaya gittik alt rafta bişeye bakmak için eğildi o beli gördü bizimki bembeyaz pürüzsüz durur mu amk hemen hareketlendi. birde bi kadının pis ve kınayan bakışı üstüne ek oldu. napıyım amk kız görmemeli haydi dedim yok bişi sakin ol başka bişi düşün. ama yok ertesi gün de giymiş bir badi oturduk bi yere düşmez olasıca cüzdanı düşmesin mi kulaklarıma kadar kızardım beyler. bana bişeyler anlatıyo ama boş bakıyorum resmen. gel zaman git zaman 2 sene geçti. aralarda beraber aynı evde kaldık kaldıkta noldu amk. biraz üstünkörü svişmeler dur yapma etme hazır değilim biliyosun. bilmez olaydım amk! gazı alır almazda frene basılmaz ki! ertesi güne taşak ağrısını çek babam çek. lan içerde kız yatarken gidip boşalmayıda yediremiyorum kendime iyice taka sardı hayatım.

    karar verdim ben de 31 hayatıma renk katmaya. bu büyük hacı şakirlerin ortasına yaptım mıydı yuvamı usulca yerleştiriyorum benimkini sonra ferre arşivim yaklaşık 5 katı kadar büyüdü. artık benim de dergilerim var öyle yani. elimizi gibiyoruz. eski günlerin hayali bizimkini uyandırıyo hemen zaten. kız arkadaşımın resimlerini çoğalttırıp büyüttüm üzerine attırıp atıyorum işim bitince oof ulan of işte benim talihsiz hikayem de bu.

    not:bu yarışmaya birinci ya da üçüncü olmak için katılmadım yeterince ferre arşivim ve 1 adet şişme bebeğim var patlamadığı sürece iyiyiz gerek yok
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster