1. 1.
    +21 -8
    beyler inciye girme nedenlerimden biri de bu konunun burda yalan yanlış cok konusulmasıydı. zamanında başka işim yok gibi gereginden fazla ugrasıp arastırmıstım bu konuyu. adam gibi ogrenin diye bildigim her taku yazıyorum.
    ilk olarak astral seyahat denen şeyi yapınca bedenden ayrılıp am züt gibmiyosunuz amk veya öyle the ghost olayına giremiyorsunuz uçmayın o kadar. astral seyahatte yapacagınz şey en fazla bulundugunuz odada bedennizden ayrı olarak birkaç saniye dolaşmak ve herksin yapmadığı bir şeyi yapmaktır. gerçek dunya burası amk.
    neyse önce astral ve lucid ruyanın ayrımını yazıyorum

    lucid: istem dışı astral seyahattir. rüyadayken rüyada oldugunuzu fark ettiğiniz an uyanmadan kontrol edebilirseniz bunu astral seyahata çevirebilirsiniz. ama cok zordur. o

    astral seyahat takuna gelelim.
    astral seyahati tam olarak tanımlayabilmek için şunları önce bilmek gerekir

    insan 3 bedenden oluşmuştur bunlar ; et ve kemikten oluşan şuan kullandığımız fiziksel beden

    doğduğumuz zaman canlı olmamız için bize verilen ve bir gün teslim etmek zorunda olduğumuz canlılığın belirtisi olan ruh (bu konuda onunla işimiz yok)

    ve astral beden diğer adıyla aura

    uyku sırasında auramız bedenden yaklaşık 3 metre yatay şekilde yukarı kalkar ve rüzgar veya bunun gibi enerjilerden etkilenir. rüyamızda yüksek bir yerden hızla düştüğümüzü ve uçtuğumuzu görmemizin nedeni budur.

    astral seyahatde amacımız aurayı kendi isteğimiz ve irademiz kontroluyle fiziksel bedenden ayırıp astral alem deneyimi yaşayıp güvenli bir şekilde geri dönmektir

    bunlar da kendim deneyip başarılı olduğum birkaç teknik

    hazırlık evresi: üzerinizdeki giysileri (sadece iç çamaşır kalacak şekilde) çıkartın ve kolye, saat,bileklik gibi akseuarları da çıkartın asla aç veya şiş mideli olmamalısınız. her teknikte bunlar uygulanır.

    ters düşünme: yastığınızı yatağınızın her zamanki yerine koyun sonra yatağa uzanın gevşemeye başlayın ve aklınızdaki bütün düşüncelerden bir süreliğne kurtulun tamamen gevşemeyi hissettikten sonra kafanızı ayaklarınızın olduğu bölgede ayaklarınızınsa tam tersi şekilde yattığınızı düşünün beyniniz bunu reddecektir beyninizi buna inandırdıktan sonra vücudunuzda kasılmalar titremeler başlayacaktır. bunlar sakın sizi korkutmasın doğru yolda olduğunuza işarettir

    alına odaklanma: yastığınızı mümkün olduğu kadar yükseltin ve yarı oturur pozisyonda yatağa uzanın ve bütünün dikkatnızı alnınızın ortasına verin sanki vücudun sadece oradan ibaretmiş gibi ve orada bir açılıp auranızın o delikten dışarı çıkacağına odaklanın

    bunlar tekniklerden ikisi en çok işe yarayan baştan söyleyeyim ilk denemenizde olmayacaktır ben 4 yıl her gece denedim 2. yılda oldu ne olduğuna gelelim. bunu yaparken istanustu bi konsantrasyonunuz olması gerekir en ufak bi duygunuz kalmaması. bedenden cıktıgınız an ilk gorceniz şey kendi bedeniniz olcagandan zaten içeri dogru sıçıp geri gireceksiniz obedene korkudan. istediginiz kadar kendinizi hazırlayın. o an şok geçirmemek mumkun degil. arkasından tekrar becerebilirseniz odanızda ucuyo olcaksınız odadan cıkmanız da pek mumkun degil denediginiz an illa ki heyecanlanacaksınız ve bu seyahati engelleyecek. hadi o heyecanı aştınız diyelim. gideceginiz yer zaten bu dunya degil bu dunyanın bi tur metafizik kopyası. eşyaların yerleri degigib olacak burdan fark edersiniz. o gittiginiz kopyanında kendine özgü varlıkları var. beyin onlara alışık olmadıgı için onları gordugunda bilinçaltınız ve korkularınız harekete geçip gene konsantrasyonunuzu bozacak.
    özeti astral seyahat öyle yok benden ayrılayım karı kız dikizleyim olayı degil. sadece metafizik denyim yaşayıp tatmin olmaktır. aksini soyleyen de sallıyordur.
    ···
   tümünü göster