1. 1.
    +10
    amk 3,5 liseli var diye inciye kimse girmiyo artık eskiden bölemiydi tamam ben dötüncü nesilim... ama şunu sölemek istiyorumki inci sözlüğü 3 yıldır takip ediyorum..ve eskidende inci sözlük hiç böyle değildi amk önce mizah vardı mizah sonra yeri geldimmi ciddiyet vardı... tamam ayar verilir @2 baştacımız onun yeri ayrı ama abartılmasın panpalar.. yazık günah hergün kullanan bir kullanıcısıyım ben inci sözlüğü sizleride seviyorum adamsınız ama el verinde şu sözlüğün adını daha iyi yerlere duyuralım... siz kötüsünüüz demiyorum siz yeri geldiğinde sorulara cvp veren ayştaynlar da olabiliyosunuz size açık söliyim hayatımda tanıdığım en zeki insanlar sanki bu sözlükde toplanmış. yapmayın panpalar bu sözlüğü yükselticeğimiz yere düşürüyoruz bu sitede mizah vardı 3-5 liseli burayı millete laf koyma ortamı sandılar onların kafatasını gibim..
    özet: panpalar bu sözlüğü yükseltelim bu sözlük iyi yerlere gelmeli amk özeti değil asıl yazıyı okuyun bişey olmaz..

    yapmamız gerekenler...

    panpalar özelden bu soru çok geldi şimdi, öncelikle bu (anan zaaa xd) denen şeyi kaldırıyoruz ortadan çünkü gerçekten tadı kaçdı dıbına koduğumun liselileride bunu heryerde sölüyolar maksat espri yapacaklarr gözümüzde komik kimliğine bürüncekler öncelikle şunu sölimmi gözümüzde düşüyosun onu yazan arkadaş öncelikle dediğim gibi anan zaa yı kaldırıyoruz daha sonra sözlükde bazı pis şeyler var tak lu moklu mide bulandırıcı caps ler onlarda kalksın bir başka birisi bu sözlüğe girdğinde wc ye girmiş gibin olmasın amk... diyelimki iş adamı giriyo burayı komik eğlenceli orta seviyeli bi sözlük olarak görsün ki hee işde ozaman biz yükseldik demekdir o bir kişi olucak 10000 kişi daha editlicem arkadaşlar eğer istek olursa...

    bu sözlük nasıl yükselicek...


    panpalarım son kez editliyorum... şimdi arkadaşlar geldik işin en son en ballı yerine yapmamız gerekenleri sıralıyorum

    1-öncelikle anan zaaa xdxd bu kalkıyor...

    2-sözlükte miğde bulandırıcı (tak idrar pislik) vs olmicak...

    3-inci sözlüğe her girdiğimizde en az 1 başlık açıyoruz ama bunlar anlamlı başlıklar mizah olarakta olur çünkü başlık sayımızı ne kadar artırırsak diğer sözlüklerden o kadar farklı oluruz.

    4-küfür edicez ama aşırıya kaçmamak süreciyle

    5-özet geç bin kalıcak o bir efsane yazı

    6-liselilerin anneye babaya vs gibi yazılarını gördüğümüz vakit hemen modlara şikayette bulunucaz..

    7-aynı şeylerden vazgeçicez özenti olmaktan kurtulucaz biz inciyiz biz farklıyız..

    8-program yarışma vs işletmeler devam ama adımızı duyurarak inci budur diycekler o derece gereksiz yere işletmek olmaz bu hareket bizim admımızın geriye gitmesinde büyük etken..

    9-inciye am günü yağ gibi efsane 1 ay dilimizden düşmeyecek bir konu getirecez bu bir swf olabilir bi kamera hatası olabilir herkez bulmaya çalıssın...

    10-son olarakta panpalarım innci sözlükte bol bol entrylerimizi giricez düzenli hafif küfür bu olmassa incide olmaz inciniin vazgeçilmezi küfür espri vs dir. şimdilik yazıcaklarım bunlar panpalar eğer bi değişiklik yapacak yada eklemek istediğim bişey olursa gene editlicem şimdilik kendinize iyi bakın.. hee son olarak özet geç diyenlere okumalarını beğenmezlerse seri eksilemerini istiyorum..kal sağlıcakla..
    ···
   tümünü göster