1. 1.
    +2
    bakın birtakım huur çocukları uzun olcak galiba. bu mütemadiyen şukulaşan huur çocuklarına söylüyorum. öncelikle embesil olduğunuzu hatırlatmama gerek yok sanırım. sonralıkla küçük bi bilgilendirme yapacağım. bakın bu duruma çok sinir oluyorum ve tabii ki ben haklıyım.

    bakın huur çocukları bakın. yediğiniz tak 4-5 ay sonra nasıl bi sonuç doğuracak bakın. en iyimser rakamlarla misal vereceğim;

    günde 30 tane şukulaşma başlığı açılsa. bu başlıkların her birine ortalama 25 entry girilse ve o başlıklara yazan her huur çocuğu 6 şuku alsa ne eder? günde 4500 tane yazar bu gibko başlıklardan 6 adet şuku almış olur? ayda ne eder? 135000 huur çocuğu bu mal başlıklardan şuku almış olur?

    peki bu nası bi sonuç doğurur? şunu doğurur; hani yukarda sözlüğün en iyi, en güzel, en çok güldüren entrylerini bulmak için koyulan " : ) " butonu var ya. heh, işte bu gidişle 6 ay içinde orası; 135.000 x 6 entry ile dolar. çünkü oraya girmek için bir entrynin 6 şükela alması yeterli.

    evet şukucu huur çocukları; gayet masum olduğunu düşündüğünüz bu gerzekçe eylem, o listeye tam 1 milyona yakın verdim şukunu yazan idiot entry girmesine sebep oluyor. yediğiniz taka bakın hele.

    bu taku yemeyin artık bak gibicem silsilenizi. ve galiba böyle devam ederse ben bu başlıkları silmek zorunda kalacağım. hee benim gibimde değil. ama o liste, sözlüğün medar ı iftiharı ve siz şuku delisi huur çocuklarının o listeyi de gibmesine izin veremem.
    ···
   tümünü göster