1. 151.
    +5 -2
    beyler bu capslar face imden alınma o sıra face den yazışmıştık bu kaşarla. bunun gibi 2 tane daha var önce zütü kalkıp sonra geri dönenler ama gibtiri basıcaksınız beyler. unutmayın herkese güvenin ama kime 2. defa güveneceğinizi düşünün.keşke cepten silmeseydimde ordakilerinde capsını alırdım amk.

    edit: panpa senin hikayeye 2. bir hikaye olacak ama kusura bakma ibretlik bir paylaşım çünki

    neyse beyler capsları açmadan konuyu özetliyim. kızla netten konuştuk faceden eklemiştim. bizim okuldan bi kızdı. sonra baya samimi olduk falan benim üni ye geldi oda yakın bi unide okyodu. neyse 1 hafta konuştuk koklaştık seviştik gece gündüz resmen aşık oldum resmen köpek olmuştum. ev arkadaşlarım uyarıyordu bak kıza aşık değilsin sen sağdece hani am gördün zütün tavana zıpladı diye ima ediolardı ama ben aldırış etmiyordum. kıza paramı pulumu herşeyimi harcadım cepte harçlık kalmadı ne istese yapıyordum resmen şımarmıştı ama bnm gözüm bişey görmüyordu. 3 senelik arkadaşlarımla aramı bozdu nasılmı? surat yaptı kapris yaptı arkadaşlarım bana tavır aldı bende kızı sevdiğim için onlara tavır aldım neyse. kız ist a bi gitti 1. capsı attı beyler. sonra bende cvp yazdım işte capstaki gibi.

    aradan 2 ay geçti mesaj attı . o an herşeyimi kustum resmen huursun dedim sen. içine oturmuş olacakki 2. capstaki gibi gene mesaj attı.

    sonuç: beyler size yanlış yapana acımayacaksınız. 1 kere yanlış yapan 2.yide yapar amk bukadar basit. 2. şansı insan mahluku hak etmiyor kafanıza sokun.

    http://imgim.com/56857036269307021223.jpg
    http://imgim.com/48237382893434370685.jpg

    edit: bu gibtir için şuku ve nickalti isterim binler
    ···
   tümünü göster