1. 76.
    0
    yapacak başka birşey kalmamıştır. pgibiyatriste gidersin sana lustral + birkaç uyku ilacı yazar.

    kullandığın ilk gün beyninde sürekli bir etkiler beklersin bu yüzden salak beynin sana baş ağrısı yada mide bulantısı gibi cevaplar verir. bunun ilacın yan etkisiyle alakası yoktur. tamamen salak beyninin sana yaptığı bir cevaptır bu baş ağrısı.

    birkaç gün sonra gereğinden fazla , hatta deli gibi esneyip gerilirsin, esneyip gerilmek daha mutlu yapar seni. sanki etkisini bu şekilde göstermeye başlar antidepresanlar.

    anormal bi şekilde herşeyi pozitif karşılarsın, ağzın çok iyi laf yapar, herşeye komik tarafından yada iyi tarafından bakar insanları büyüleyebilecek fikirler, espiriler, sanat müzik vb üretirsin . çok sağlam bir çevre edinirsin. normalde hayal bile edemeyeceğin kadınlarla öyle bir sevişirsin ki seni telefonuna süpermen vb isimlerle kaydederler. 5 yıldır boşalmayan kadını 3 saat pompalayarak 4 kere üst üste boşaltırsın. sen boşalamzsın ama. bu yüzden ' ben boşalamadım ama seninle ilgili değil' gibi bir cümle kurarsın. böylelikle seviştiğin her kadın ertesi sabah mutlu ve sana aşıktır.

    ama edindiğin çevrenin senin yanında olma sebepleri her zaman yannan gibi olan morallerini düzeltmek yahut senin muhteşem gibiş performansındır.

    günden güne bu ruh hali senin üzerine yapışır. neşen keyfin hep yerinde olur ama ne yazik ki tam bir yavşaksındır. normal şartlar altında öyle olmadığın için insanlar dengesiz bir adam olduğunu düşünmeye başlar. ayrıca yavaş yavaş kıskanılmaya başlarsın, bünyedeki bitmeyen mutluluk ve enerji insanları nedensiz bir şekilde rahatsız eder.

    sonunda çok sevdiğin birilerinin(mesela 5 yıllık ev arkadaşının) seni yeni tanıdığı insanlara hapçı, antidepresancı, deli vb. gibi tanıtmasıyla birşeylerin düzgün gitmediğini farkedersin. sonra bunu pgibiyatristine söylemek için notlar alırsın.

    notların hiçbir işe yaramaz çünkü pgibiyatristin sana birdahaki görüşmede soracağı sorular zaten yukarda geçen metinden ibarettir. böylelikle iyileştiğini anlar. ilaçlarının dozunu azaltır yada keser.

    tekrar mutsuz, stresli, mizahtan ve pozitif düşünmekten uzak, yanlız, uyumsuz, yorgun, erken boşalan şehir insanına dönüşürsün ve masal biter. iyileşmişsindir. tebrikler panpa.

    özet: antidepresanlar iyidir ama insan evladı huur çocuğudur.
    ···
   tümünü göster