1. 76.
    +4 -2
    @76 daha ne kadar kevaşelik edebilirsin diye merakla bekliyorum. daha ne kadar bir insan ezikliğin dibine vurur daha ne kadar kendini iki paralık eder diye.

    şimdi seni özelden analdan sanaldan tehdit eden "huur çocukları" var diye onlarmı huur çocuğu oluyor yoksa sen kendi iradenle foto paylaştığın için mi mal oluyosun? özel bilgi vermek isim cisim foto moto paylaşmak insanın kendi iradesinde olan bişey. gelecek tehlikelerede hazırlıklı olucaksın madem özelden iş çeviriyosun.

    burda herkesin küfür yeteneği var herkes ana bacı kardeş din dil kitap örf töre gider. bu konuda kimsenin bi iddası yok ama sen kendi "mallığını" şişmiş ve patlamak bilmeyen gereksiz egonla ona buna ana bacı girerek örtemessin.

    he şu başlığı başka biri açıp işte sugelir deseydi o zaman hakiki huur çocuğu o olurdu. yok üstüme geldiler yok altımdan çıktılar yok amımı deldiler diyerek şurda kimseye tak atma. gideceksen git kalıcaksan artık şu dıbına kodumun "abazan" yuvasında suyun akışına göre takılın.

    üstteki yorumlarda elemanın biri yazmış; burayı yalakalık sistemi bozdu diye. ki bunların başında sen ve seni koruma altına alan, arkanı zütünü kollayan sözde süpersonik ötesi am delisi grubu gelir.

    yine küfür ediceksen hiç durma bu yazdıklarımı çok anlamanı beklemiyorum ama şurda bişeylerin farkına varın. gına getirmeyin millete.
    ···
   tümünü göster