1. 26.
    +1
    ÖRNEK9,
    Alışverişten dönen bi kadın, evin garaj kapısının açık olduğunu farketmiş. Kocasının her zaman olduğu gibi yine arabayla uğraştığını düşünerek, eve girmeden garaja gitmiş. Bi yandan da kocasının sürekli arabasıyla zaman geçirdiğinden hayıflanarak, "Ne yapsam da ilgisini çeksem" diye söyleniyormuş. Garaja girdiğinde, kocasının bu sefer olayı iyice abarttığını görmüş. Adam, tamirci gibi arabanın altına uzanmış, tak tuk bi'şeyler yapıyomuş.

    Kadının o anda kafasında bi şimşek çakmış ve, hem en büyük fantazisini hayata geçirmek, hem de kocasına bi hoşluk yapmak istemiş. işveli bi sesle, "Hep araban, hep araban! Benimle hiç ilgilenmiyosun. Şimdi cezanı çekeceksin" demiş. Kocasının fermuarını indirip, oracıkta oral ciks yapmaya başlamış. Adamcağızın yarısı arabanın altında olduğundan, önce bi irkilmiş, ayaklarını falan çırpmış ama sonra durulup, işin keyfini çıkarmaya başlamış.

    Kadın işini bitirdikten sonra kocasına, "Oh olsun sana. inşallah bu ceza aklını başına getirir. Eğer akıllanmadıysan ben duştayım. Gel de gör bakalım dünyanın kaç bucak olduğunu" demiş ve mutlu bi biçimde evine girmiş. Ama salona girer girmez bir de ne görsün; kocası televizyonun karşısında, her şeyden bi haber oturuyomuş. Kadın panik içinde, "Sen bur'daysan, garajdaki kiiim?" diye bağırmış. Adam gözünü televizyondan ayırmadan, "Tamirciiii" demiş, "Ne yani bu işlerden anlıyosam, koca karbüratörü de sökecek değilim ya!" Kadın, "Ama, ama... Ben onu... Sen... " diye geveleyince adam bi hışımla yerinden fırlamış. Kadın, kaçacak yeri olmadığından, yaptığını anlatmak zorunda kalmış.

    Hemmen bi hışımla, garaja gitmişler. Tamirci, kadının bıraktığı yerde öylece yatıyomuş. Bizimkiler, adam kalp krizi filan geçirdi diye paniğe kapılmışlar. Arabanın altından çıkardıklarında, bi bakmışlar ki, kafasından oluk oluk kan sızıyomuş. Meğer adam fermuarı açılınca, heyecandan kafasının arabanın tabanına geçirmiş. Taabi doğru hastaneye. Görünmez kaza anlayacağınız. Vay be. Neler oluyo şu hayatta valla.
    ···
   tümünü göster