1. 1.
    +5
    hayallerle yasamaktan mutevellit hayal gucunun gelismesidir fakirlik.

    gecim derdine dusup am derdini unutmaktir fakirlik.

    bazen 31 bile cekememektir fakirlik... digerleri sicacik sominenin karsisinda,am ustunde got birakmazken, senin soguktan buzusen yarragina bakmak dahi istemeyesindir.

    varini yogunu satip, zenginligi bir gun dahi olsa tadabilmek icin son model araba kiralayip gezmektir yurudugu sokaklarda... lakin arka camda yazili duran "kiraliktir" ibaresini gorene kadardir bu yalanci zenginlik.

    parklarda oturdugun zaman amciklari sulanmis bir vaziyette sana cevrilmis olan "fuck me" bakislarinin ardindan 'telefon numaranizi alabilir miyim' teklifine 'telefonum yok' cevabi vermenizdir fakirlik...

    digerleri cool gorunmek zuppelige burunmek namina kuafor asindirip huur gibi binbir turlu bakim ve sac modelleri yaparken, senin ssadece sacinin hayvan gibi uzadigi zaman gitmektir berbere.

    digerleri baba parasiyla am giberken, yarraginin gucu, bileginin kuvvetiyle gibebilmendir fakirlik.

    gomlek cebinden tutun kutusu cikarip kagida sarip agzinla kenarlari islattiktan sonra kibritle yakip hayallere dalmaktir fakirlik.

    ve fakirlik, inci sozluge bilgisayar olmadigi icin turkce karakter kullanmadan entry girmektir turkce karakter desteklemeyen gibindirik bir telefondan.
    ozet: fakirlik engeldir fakat insani yasama hazirlar hicbir zaman yasayamayacagi bir yasama...
    ···
   tümünü göster